- 26 Mayıs 2017
- 64
- 16
- 3
- 31
- Konu Sahibi dilanberf1903
Kızlar ben 5 nisanda adet gördüm nisan ayının son haftası gebeliğimi öğrendim ve 7 haftalık ikene de kürtaj oldum çünkü boş gebelikmiş kürtajdan sonra toplam 5 ay geçti o 5 ay boyuncada hep korundum şuan bebiş düşünüyoruz doktora gittim kontrl için bi engel varmı yokmu diye doktorum hiç bir engel yok rahim duvarının kalınlığı gayet iyi yumurtalıklarında gayet iyi hamile kalman için bir engelin yok ve kürtajdan sonraki adet tarihlerimi bu zamana kadr hep not etmişimdir doktoruma onuda gösterdim gayet çok iyisin hatta tebrik bile etmişti böyle not tuttuğumdan dolayı herhalde neyse ekim ayının 17 in de 6 gün boyunca adet gördüm adetten hemen sonra yani adetimin 7ci günü hemen ilişkiye girdim ve yumurtlama günüm ise adetimden 2 gün sonra baslıyordu bende kasım ayının adetine kadar hep ilişkiye girdim 1 gün arayla ama hamiş kalamadım kasımın 8 in de adet gördüm ve yine adetim 6 gün sürdü bu ayın yumurtlama günüm ise 17 ve 18 i ama ben 1 gün arayla ilişkiye giriyorum gelecek olan adetim ise 2 aralık gelecek adetime 1 hafta kalana kadr 1 gün arayla ilişkiye giricem acaba busefer tutarmıve benım ilk gebeliğim şöyle söyliyim sizlere adetten 1 gün snra ilişkiye girmiştim ve hemen ayağa kalkıp duşa girmiştim vajınamı temizce yıkamıştım bol suyla kı hamıle kalmayayım dye çnkü ozamanlar düşnmyrdm ama busefer düşnyrm ve ayaklarımı havaya dikmeler yastık koymalar folikasit içmeler her akşam ballı süt meyveler hersey yiyip içiyrm acaba busefer hamiş kalabilirmiyim ki kürtajdan kaç ay sonra uzun süre ara verenler kaç ay sonra hamile kaldılar lütfen benı aydınlatın