kizlar ltf cok önemli yardim

rabia01

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
19.755
11.162
arkadaslar benim regl bu ayin 8 gelmesi lazimdi,ayin ücünde cok kosturmacadan dolayi hafif pempe biseyler geldi ve arkasina camur gibi kahverengi akintilar ama sade ayaga kalktimda geliyordu oturdumda yattimda bisey yoktu agrimda var bu arada,bende süphelendim test aldim ve hafif silikli iki cizgi cikti,dis gebelik diye düsünürek dün aksam acile gittim testde zayif positiv cikti ve ultrasyona baktinda sanki bebek yerlesiyor gibi rahme cok erken oldu icin görünmüyor dedi ama dis gebelik göremiyorum 3,4,gün sonra doktora git dedi,napcam simdi kafamda soru isaretleriyle yasiyorum ltf benim durumumda olanlar veya duyanlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim

telaşlanma ve bol bol dinlen..bak dr yerleşme kanaması olabilir demiş..en yakın zamanda kan testi yaptır...
inşallah hamişsindir..hayırlısı...

tebrikler demekki hamilesin yerleşme lekesidir
Hiçbir iş yapma sürekli yat iyice bebeğin yerleşsin

Erken olduğu için gebelik kesen henüz görülmemiştir benimde hafif kahverengi lekelenmem olmuştu

canım acilde yapmazlar testi
sen normal saatte git özel hastaneye kanda gebelik testi istiyorum de yaparlar..1 saat sonra sonucu alırsın..

kanama yoksa idrar testi de yapabilirsin adet tarihin gelmiş nasılsa

canım benim arkadaşımdada olmuştu yerleşme kanaması o kafana takıp stres yapma bebişini allah kucağına almayı nasip eder inşallah.bazen regli gibi yoğunda olabiliyor bünye meselesi yaniiii içini ferah tut.

X