Kızlar libido

nurrcuk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
5
4
8
28
canımlar merhaba ben evli birisiyim :) nasıl başlicam bilmiyorum eşimi çok seviyorum bu sevgi ile alakalı bir problem değil kızlar benim isteğim yok bildiğiniz böyle 70 yaşındayım sanki hormonlarımda sıkıntı yok Macun denedim işe yaramadı bal denedim ona özel yiyecekler vs damla herşeyi denedim yok yani cinsellik konusunda isteğim yok eskiden böyle değildim ben istiyordum ben gidiyordum ama suanda yok yani evlendikten sonra başladı doğumdan sonra iyice ilerledi bu sorun bende eşimle de paylaştım bu konuyu hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama ne Dicem benim gibi sorun yaşayan varmı bu arada eskiden alkol kullanan birisiydim arada sırada alkol aldığımda libidom aşırı yükselir istekli hale daha çok gelirdim o hallerimi özledim bu arada alkole tövbe ettim bir daha ağzıma almadım o yüzden alkol seçeneğini siliyorum :) yiyecek içecek vs önerisi olan varmı bu gibi sorun yaşayıp çözen

Testesterons baktılar mı o libidoyu baskiliyor biraz

Cok gecmıs olsuj canım suan yasadıklarımı sankı senden dınledık aynı durumdayım dogum yapalı 3 yılı gectı ozamandan beri iyice isteksizleştim çözümde bulamıyorum hep kaçmaya çalısıyorum eşimden oda farkında beni istemiyosun diyo

Son zamanlarda bende de aynı sorun var.Ev taşıdık hala yerleştiriyorum.Acaba yorgunluktan mı oldu diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…