- 10 Ağustos 2015
- 90
- 4
- 29
-
- Konu Sahibi peritozu96
ya onu da yaptırmak istemiyorum.Kanser felan yapar diyorlar lazer için de.İple ya da ağdayla alsam daha iyi olmaz mı?Yüzüne iğneli epilasyondan başka bir şey yaptırma sakın. Sakal gibi olur sonra.
ya ben parayı verdim ama başlamadım iptal ederler mi ne desem iptal ederler.Sakın lazer yaptırma. Yüzü lazerden sonra daha kötü kıl olanları gördüm. Baş edemezsin sonra. En güzeli iğneli epilasyon. Yüz hariç tüm vücudumu iğneliyle bitirdim.
sözleşme felan içbişey yapılmadı parayı aldı sadece Ne demeliyim bahane olrak?Sözleşme falan mı yaptınız. İptal edilmesi lazım.
bilmiyorum ya ısrar edip vermezlerse?vazgeçtiğini söylesen açıkça
Başka bir bölgede kullansan Hakkını?bilmiyorum ya ısrar edip vermezlerse?
Benim yüzümde favori kısmında tüylenme var.Hiç almadım şu ana kadar.Diode lazer yaptırmayı düşünüyorum.Ama cilt kanseri yapabilir diye korkuyorum.Bir de traş mak.le alıyorlar.İşe felan gidicem ben.Sizce ağdayla alsam azalma olur mu hiç almadım daha önce.Yoksa lazer mi?
link felan var mı?sesunun var bildiğim kadarıyla ama onu da bezle çekmek zorundasınYüzüne lazer yaptıtırsan uyuyan tüyleri de uyandırıyormuş.. Tablet ağdalar var. ısıtıcıyla ısıtıp bez, kağıt filan kulllanmadan direk sürüp çekiyosun. Hassas bölgeler için olan pudralı pembe olanlar var ben kullanıyorum.
link felan var mı?sesunun var bildiğim kadarıyla ama onu da bezle çekmek zorundasın
Sakın lazer yaptırma. Yüzü lazerden sonra daha kötü kıl olanları gördüm. Baş edemezsin sonra. En güzeli iğneli epilasyon. Yüz hariç tüm vücudumu iğneliyle bitirdim.
Başka çaremiz var mıO ilik agdalar filanda minik minik sivilce yapiyor ama