Kızlar labioplasti oldum. Süreci aşağıya yazdım. Olanlardan da birkaç bilgi istiyorum

zorunlualan5252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
4
0
1
29
Kızlar labioplasti ameliyatımın 3. Günündeyim
Şuana kadar olan sürecimi paylaşmak istedim
İlk günümde anestezi etkisi geçtikten sonra(lokal anestezi) hafif sızlamalar başladı. Sadece sırt üstü yatabildim. Ameliyat çok güzel geçti gayet konforluydu.
2. Gün yan yatmaya başlayabildim biraz daha rahat ettim. Oturma vs. mümkün değil tabiki. Kısa yürüyüşler yapabiliyorum. Bugün 3. Gün kahvaltımı kendim hazırladım birkaç ev işimi yaptım gayet rahattım. Sürtünme baskı vs. olmadıktan sonra öyle rahatsız hissetmiyorum. Dediğim gibi oturma yok yattığım yerden kalkarken dikkat ediyorum sadece.
Antibiyotikli krem verdi doktorum. Günde birkaç kez onu kullanıyorum. Tuvaletten sonra kuru bırakmaya ve hijyene dikkat ediyorum.

Bunların dışında daha önce labioplasti ameliyatı olanlara sorum var. Şuan iç dudaklar hala dışarda. Tabiki eski fazlalıklar sarkık görüntü yok ama iç dudaklar bildiğiniz dışarda. Çok sertler ve şişler. Ödem olduğunun farkındayım ama sorum şu
Zamanla küçülecek mi geri çekilecek mi nasıl olacak. Şuanki görüntü beni tatmin etmedi. Görüntüyü konuşmak için daha erken biliyorum ama sizde süreç nasıldı? Zamanla istediğiniz görünütüyü aldı mı yoksa çokta birşey değişmedi mi

Merhaba ben 1 hafta önce hem iç hem dış dudak oldum. Artı daraltma. Komple dikişliyim. Ağrım hiç olmadı. Şuan dikişler çokkk ama çok gergin. Tüm ödem şişlik 3 aya biter diye düşünüyorum

Merhaba ben 1 hafta önce hem iç hem dış dudak oldum. Artı daraltma. Komple dikişliyim. Ağrım hiç olmadı. Şuan dikişler çokkk ama çok gergin. Tüm ödem şişlik 3 aya biter diye düşünüyorum
Görüntüsü nasıl peki gözle görülür bir küçülme var mı? Ben incelediğimde çokta birşey değişmemiş gibi hissediyorum. Ödemler inince küçülür mü acaba

Merhaba benimde labioplasti ameliyatı sonrası bugün 11. Günüm ilk üç gün çok fazla ödemim vardı bundan dolayı iç dudaklar ne kadar küçülsede dış dudaklar arasında gözüküyordu, dokunduğumda o ödemin verdiği sertlik ve şişlik acayip hissediliyordu şuan baya azaldı sadece dikişlerin olduğu hizada yüzeysel bir sertlik var onun dışında dış dudakların arasında gözükmüyor hiçbirşey, hassasiyet falan yok denecek kadar az birde o gerginlikte çok nadir arada sırada oluyor hareket kısıtlılığım hiç bir zaman olmadı ama ilk üç gün ile kıyasladığım zaman şu günlerde sanki hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum ☺️

Back
X