Kızlar kuruma çizgisi pembe olur mu? Acill yardım

Kızlar selam Ne oldu sonuçlarınız belli mi? İnşallah hamilesinizdir ve biz bekleyenlere de umut olursunuz

Maalesef, bu sabah tekrar test yaptım negatif
Allah allah çizgi baya belliymiş aslında ama.. demekki gerçekten ilk 5-10 dk içinde çıktıysa dikkate almak gerekiyor. Olsun üzülmeyin daha çoook günler var önünüzde Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin

Amiinnn Çok teşekkür ederim gelecek aya umut edeceğiz artık. İnşallah siz pozitifi görürsünüz (sahici olandan)

Kuruma çizgisi yaklaşık 30 dk sonra beliriyor ve pembemsi olmuyor o daha çok gri oluyor bence bu kuruma çizgisi değil kan vermek için beklemeyin testi tekrarlayın bence inşallah guzel haberi alırsınız pozitiftir

Kuruma çizgisi yaklaşık 30 dk sonra beliriyor ve pembemsi olmuyor o daha çok gri oluyor bence bu kuruma çizgisi değil kan vermek için beklemeyin testi tekrarlayın bence inşallah guzel haberi alırsınız pozitiftir
Bu sabah tekrarladım ve negatif maalesef kuruma değilse bile yalancı pozitif sanırım. Prodoctorda bu pek olmaz ama bana denk geldi

Bu sabah tekrarladım ve negatif maalesef kuruma değilse bile yalancı pozitif sanırım. Prodoctorda bu pek olmaz ama bana denk geldi
Bu konularda pek bilgi sahibi değilim ama canınızı sıkmayın elbet bir gün olur dua edin hayırlısıyla pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…