Yok aynı şey başımda napacaz bilmemBata 3 gün var. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım ilk yarım saat hiçbir şey yoktu. Sadece hafif bir gölge ama o her testte görünüyor flaş tutunca. O yüzden oralı olmadım. Akşam eve gelince bir baktım pespembe bir ikinci çizgi. Biliyorum ilk 10 dk sonraki sonuçlar geçersiz ama kuruma çizgisi pembe olur mu ki? Daha önce yaşayan var mı?
Sizin de mi böyle çıktı sonradan?Yok aynı şey başımda napacaz bilmem
Aynen sizinki biraz daha koyu gibi geldi bana 3 gün varmış bekleyin benim pcos belliplmuyor nezaman regl olcağmSizin de mi böyle çıktı sonradan?
İnşallah pozitif sonuç alırızAynen sizinki biraz daha koyu gibi geldi bana 3 gün varmış bekleyin benim pcos belliplmuyor nezaman regl olcağm
Benim ertesi gün çıktı pembe çizgi kan vermiştim öylesine 39 çıkmıştı beta adetime de 3 gün vardıBata 3 gün var. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım ilk yarım saat hiçbir şey yoktu. Sadece hafif bir gölge ama o her testte görünüyor flaş tutunca. O yüzden oralı olmadım. Akşam eve gelince bir baktım pespembe bir ikinci çizgi. Biliyorum ilk 10 dk sonraki sonuçlar geçersiz ama kuruma çizgisi pembe olur mu ki? Daha önce yaşayan var mı?
Yaaa tebrik ederim inşallah benim de öyledirBenim ertesi gün çıktı pembe çizgi kan vermiştim öylesine 39 çıkmıştı beta adetime de 3 gün vardı
15 dk sonrasinda tum tesler benim bildigim negatif degerlendirilir bendede cok oldu suan saat iki yarn testimin sonucu cikacak ve ben uyuyamiyorimBata 3 gün var. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım ilk yarım saat hiçbir şey yoktu. Sadece hafif bir gölge ama o her testte görünüyor flaş tutunca. O yüzden oralı olmadım. Akşam eve gelince bir baktım pespembe bir ikinci çizgi. Biliyorum ilk 10 dk sonraki sonuçlar geçersiz ama kuruma çizgisi pembe olur mu ki? Daha önce yaşayan var mı?
Bu heyecanlı bekleyişinin sonu güzel olur umarım15 dk sonrasinda tum tesler benim bildigim negatif degerlendirilir bendede cok oldu suan saat iki yarn testimin sonucu cikacak ve ben uyuyamiyorimhelp mee
Yapmam la cikmasi bir oldu 2 saat smra yaptigimda asiri belirsiz bir cizgi gece yaptigimda tamamen ne gatif iki gun snra yaptigimdada negatifti genede kan verdm ne olur ne olmaz diyeBu heyecanlı bekleyişinin sonu güzel olur umarım
Bu baya pozitif ya hem de ilk dakikada çıkmış. Kaset testler daha güvenilir. Büyük ihtimalle hamilesin sen bence. Belki gece idrar yoğun olmadığı için çıkmamıştırYapmam la cikmasi bir oldu 2 saat smra yaptigimda asiri belirsiz bir cizgi gece yaptigimda tamamen ne gatif iki gun snra yaptigimdada negatifti genede kan verdm ne olur ne olmaz diye
ProdoctorYaaa tebrik ederim inşallah benim de öyledirsizin hangi markaydı?
Vallaha canm hic bir fikrim yok eger varsa bana cok buyuk bir supriz 4 yildir evliyim hep korundum ama nasip isleri bunlar suanda psikolojik destek aliyorum nasl yapicam onu dusunuyorum eger hamileysem bu koni hakkinda bir konu acacagim zaten oylesine yaptigim teste boyle bir sonuc sok ediyor insaniBu baya pozitif ya hem de ilk dakikada çıkmış. Kaset testler daha güvenilir. Büyük ihtimalle hamilesin sen bence. Belki gece idrar yoğun olmadığı için çıkmamıştır
Onda en ufak cizginin bile kesin netligi vardir bu markada ona eminimProdoctor
Evlat en ihtiyaç duyduğun anda gelir diye bir yazı okumuştum. Senin durumun bunu hatırlattı. Gönlünden geçen olsunVallaha canm hic bir fikrim yok eger varsa bana cok buyuk bir supriz 4 yildir evliyim hep korundum ama nasip isleri bunlar suanda psikolojik destek aliyorum nasl yapicam onu dusunuyorum eger hamileysem bu koni hakkinda bir konu acacagim zaten oylesine yaptigim teste boyle bir sonuc sok ediyor insani
Gonlum o kadar daraliyor ki anlatamam herkes heyecanli bekliyor ben degeri gorursem ne yapacagim negatif cikarsa ayri bi dert bilmiyorim ki korkum cok garip duygular ne hissetmem gerektigini bilmiyorum malesefEvlat en ihtiyaç duyduğun anda gelir diye bir yazı okumuştum. Senin durumun bunu hatırlattı. Gönlünden geçen olsun
Ama o soz o kadar dogruki rabbime hep yalvardim zamanini sen bilirsin hayirlisini ver evladin diye dua ederim hep bile bile hamile kalacak cesaretim yok kesin bu sekilde olavak diye dusunurdum o sanirim dusungum basima geldi hahaha ama negatif cikarsa ayri tabiEvlat en ihtiyaç duyduğun anda gelir diye bir yazı okumuştum. Senin durumun bunu hatırlattı. Gönlünden geçen olsun
Belki de yarın hayatına hiç tatmadığın bir güzellik gelecekAma o soz o kadar dogruki rabbime hep yalvardim zamanini sen bilirsin hayirlisini ver evladin diye dua ederim hep bile bile hamile kalacak cesaretim yok kesin bu sekilde olavak diye dusunurdum o sanirim dusungum basima geldi hahaha ama negatif cikarsa ayri tabi
Evet prodoctor yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacağım umarım öyledirProdoctor ise pozitif