- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.171
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bursa gibi aşırı nemli sıcak ve rüzgarlı bir ilde yaşasan,kapılar yetmediğinden iş yerinde full klima çalıştırsan...ama yinede her defasında tedirgin olmama yetiyor.
Allah razi olsun..bursanın sıcağınıda neminide iyi biliyorum ağustos ayında helede Allah yardımcınız olsun :)
Dunden beri sag omuzum batiyodu bugun gogsume vuruyor..sirtimdan girip gogsumden cikiyor illet bir sey...havalar cok dengesiz sanirim ondan...napsamda gecsin..yaki al dedim kocama ama annem ise yaramaz..yat terle diyor..ne yapayim soyleyin lutfen..
bu şikayetin adı 'yel girmesi'..ok gibi saplanır ağrı..bende olmuştu..şöyle yaptım...duşa girdim açtım şofbenin sıcak suyunu aşırı sıcak olmasın..dayanabileceğin kadar..hani fıskiyeyi duvara astım arkamı döndüm omzumun olduğu yere sıcak su nokta nokta vururken 10-15 dakika öylece kal ..o sıcak su fıskiyeden omzuna vururken masaj gibi oluyor..duştan çıktığımda ne ağrı ne sızı..bu yel girmesinin ilacı sıcaktır hemen iyi olursun..bunu yapmaz isen aczeneden 'yakı'al..ağrıyan bölgeye yapıştır..yakı yakar ağrıyı sömürür alır bir kaç günde..Dunden beri sag omuzum batiyodu bugun gogsume vuruyor..sirtimdan girip gogsumden cikiyor illet bir sey...havalar cok dengesiz sanirim ondan...napsamda gecsin..yaki al dedim kocama ama annem ise yaramaz..yat terle diyor..ne yapayim soyleyin lutfen..
evet malesef panikatağım var daha ziyade yaygın anksiyete bozukluğum var ..bunu önlemek için her şeyi deniyorum..şu an terapiye başladım kitaplar alıp okuyorum ..kimse 4x4 lük değil malesef 4x4 lüğümü engelleyende psikolojik sıkıntılarım..analiziniz için teşekkür ederim bu aradagenelde konularda dikkatimi çeken yorumlarınız var... edindiğim izlenim, eğitimli,zeki,akıllı,ayakları yerebasan biri olduğunuz yönünde.... bunu da şunun için söylüorum....ortalama bi kadın olsanız, her ağrıya bedensel bi sorun arayıp psikolojik olabileceğine ihtimal vermeyip bunu hakaret olarak bile algılayabilirdiniz ama öyle bi bayan değilsiniz anladığım kadarıyla....geçenlerde de benzer bir konu açmıştınız sanırım...doktorların bişey bulamadığını söylemiştiniz.... acaba panik atak olabilir mi??? psikiyatriste gittiniz mi????
evet benimde çözümlerim oluyor fakat sık sık başıma geldiğinden artık bıkmış durumdayım...aşırı terleyen biri olduğumdan (lokal olsa hemen gidecem halledecem ama genel bir terleme) sık sık bu durumla karşı karşıya kalıyorum...bu şikayetin adı 'yel girmesi'..ok gibi saplanır ağrı..bende olmuştu..şöyle yaptım...duşa girdim açtım şofbenin sıcak suyunu aşırı sıcak olmasın..dayanabileceğin kadar..hani fıskiyeyi duvara astım arkamı döndüm omzumun olduğu yere sıcak su nokta nokta vururken 10-15 dakika öylece kal ..o sıcak su fıskiyeden omzuna vururken masaj gibi oluyor..duştan çıktığımda ne ağrı ne sızı..bu yel girmesinin ilacı sıcaktır hemen iyi olursun..bunu yapmaz isen aczeneden 'yakı'al..ağrıyan bölgeye yapıştır..yakı yakar ağrıyı sömürür alır bir kaç günde..
zaten terlemeyle olur bu kulunç ağrısı..evet benimde çözümlerim oluyor fakat sık sık başıma geldiğinden artık bıkmış durumdayım...aşırı terleyen biri olduğumdan (lokal olsa hemen gidecem halledecem ama genel bir terleme) sık sık bu durumla karşı karşıya kalıyorum...
oy canım migren kötüdür sanırım benim başım pek ağrımaz nadirde olsa arada bir ağrıdığında acayip kıvranıyorum geçmiş olsun..onun için Vietnam mucizesi ya da çin yağını kullanmanı öneririm..onları bulamazsan nane yağıda az biraz işe yarar..denenmiştir çevremde.Ağrı demişken ben de migrenle boğuşuyorum geceden beri. Bugün içimden canım çekilmiş gibiyim Oooooooooooof Of!