• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar kurtarin beni bu agridan:(

Sen nasılsın? Benim gibi fibromiyalji çekiyorsun yazdıklarını okumuştum. Azalm var mı?[/QUOTEteBen maras akupunturda tedavi gordum sirtim gevsedi agrilarim cok azaldi fakat kisa bir zaman sonra fark ettimki yogun stres yasadigimda tekrar kasiliyorum agrilarim oluyor ara ara hacamat yaptiriyorum doktora ilk yapildiginda gevsiyorum 2 ay once psikiyatriste gittim yaygin anksiye bozuklugu teshisi koydu bu tedavi olunca fibromiyalji de kendiliginden gecer dedi 2 ay olacak kullaniyorum kasilmalarim azaldi. Ben cok tecrubeli bir hasta olarak artik sunu dusunuyorum bizi bu hale bilincaltimiz ve beynimizdeki olumsuz dusunceler geturiyor uyandigimizda daha kasilmis oluyoruz dis sıkma uykuda oluypr galiba bilincalti en cok uykuda devreye giriyor. Senin durumun agir mi

Son düzenleme:
azaldı canım Allah razı olsun...ilk defa bu kadar şiddetli gördüm yoksa ağrı hep var..:KK43:

Bende fabrikada calistim 7 sene ve stres altindayken belim,boynum her yerim agriyordu gogsum de agri,kolumda uyusma,ve eklemlerimde surekli ses geliyor doktor doktor dolastim en son fizik tedaviye gittim fibromiyalji dedi isden cikali 1 sene olcak ve eskisi gibi agrim yok ozellikle stres zamani kafami birseye taktigimda agrim boynumdan basliyor :KK61:ara ara oluyor iste daha 27 yasindayim simdiden boyleysem ileride ne yapcam diye dusunuyorum :KK64:

Bende fabrikada calistim 7 sene ve stres altindayken belim,boynum her yerim agriyordu gogsum de agri,kolumda uyusma,ve eklemlerimde surekli ses geliyor doktor doktor dolastim en son fizik tedaviye gittim fibromiyalji dedi isden cikali 1 sene olcak ve eskisi gibi agrim yok ozellikle stres zamani kafami birseye taktigimda agrim boynumdan basliyor :KK61:ara ara oluyor iste daha 27 yasindayim simdiden boyleysem ileride ne yapcam diye dusunuyorum :KK64:
gebelik döneminde evde yatarken bende de yoktu valla..şimdi işe başladım her yerim kütür kütür gene ağrımaya başladı..terleyince de sık sık tutuluyorum..27 de var anormallik bende 27 yaşımdayım:KK45:

soguk kapmis olabilirsin...sicak su torbasi genelde ise yariyor...yumusatiyor omzunu...gogsun icin birsey diyemem ama omzunda agri varsa deneyebilirsin.

Dunden beri sag omuzum batiyodu bugun gogsume vuruyor..sirtimdan girip gogsumden cikiyor illet bir sey...havalar cok dengesiz sanirim ondan...napsamda gecsin..yaki al dedim kocama ama annem ise yaramaz..yat terle diyor..ne yapayim soyleyin lutfen..

acaba ceyrana mı kaldın klimalı ortamlarda oluyo böyle benimde.

acaba ceyrana mı kaldın klimalı ortamlarda oluyo böyle benimde.
bursa gibi aşırı nemli sıcak ve rüzgarlı bir ilde yaşasan,kapılar yetmediğinden iş yerinde full klima çalıştırsan...ama yinede her defasında tedirgin olmama yetiyor.

gebelik döneminde evde yatarken bende de yoktu valla..şimdi işe başladım her yerim kütür kütür gene ağrımaya başladı..terleyince de sık sık tutuluyorum..27 de var anormallik bende 27 yaşımdayım:KK45:

Zor valla anlayabiliyorum bizim gibi olanlara calismak iyi gelmiyor strese giriyorsun ben sahsen calisma ortaminda surekli gerildigim zaman cok agriyordu resmen duramiyordum agridan sogukda etkiliyor beni zor valla doktor bana spor sart dedi ozellikle pilatese gitmemi, uzuntuden uzak durmami soyledi :KK17:

Zor valla anlayabiliyorum bizim gibi olanlara calismak iyi gelmiyor strese giriyorsun ben sahsen calisma ortaminda surekli gerildigim zaman cok agriyordu resmen duramiyordum agridan sogukda etkiliyor beni zor valla doktor bana spor sart dedi ozellikle pilatese gitmemi, uzuntuden uzak durmami soyledi :KK17:
üzüntü ve stres imkan olsa uzak durcam zaten bak bunu derken bile sinirlendim:KK70:

Dunden beri sag omuzum batiyodu bugun gogsume vuruyor..sirtimdan girip gogsumden cikiyor illet bir sey...havalar cok dengesiz sanirim ondan...napsamda gecsin..yaki al dedim kocama ama annem ise yaramaz..yat terle diyor..ne yapayim soyleyin lutfen..
bence bir fizik tedavi doktoruna görün göğüse vuruyosa ciddi olabilir. damar sertleşmesi varsa Algoloji bölümü küçük iğnelerle hemen rahatlatıyor.

burdaki kadınlar doktor degil ki size care olacak yorum yapsınlar. herkes tecrubelerini yazıyo sonuçta bahsettiginiz agrıyı ben yaşamadım mesela insan bilmedigi şey hakkında konuşmaz sanırım :44:
ama en azından bi geçmiş olsun denebilir bencede bazen arkadaşlar sayfaları sabah programı gibi görüyolar bütün topikleri entrikalar alıyor:rolleyes:

bence bir fizik tedavi doktoruna görün göğüse vuruyosa ciddi olabilir. damar sertleşmesi varsa Algoloji bölümü küçük iğnelerle hemen rahatlatıyor.
kuru iğne tedavisinden bahsediyosun sanırım ...benim tüm tetkiklerim yapıldı pek bir şey çıkmıyor..sık sık olan bir şey..yani terleyip rüzgarı yediğim zamanlar oluyor..şu an yok..en son geçen ay olmuştu..sağol cevabın için..

kuru iğne tedavisinden bahsediyosun sanırım ...benim tüm tetkiklerim yapıldı pek bir şey çıkmıyor..sık sık olan bir şey..yani terleyip rüzgarı yediğim zamanlar oluyor..şu an yok..en son geçen ay olmuştu..sağol cevabın için..
hayır Algoloji anestezi bölümü var Üniverste hastanelerinde orada amaç ilaç yazıp uzun tedavi çözümleri üretmek değil.direk ağrılı bölüme uygulama yaparak ağrıyı azaltmak

Boyun ağrısı olabilir arkadaşım...
sırta ,sırttan kollara ve göğüse doğru inen ağrılara sebebiyet verebiliyor.
bir fizik tedavi dr. muayehane olmanızda fayda var.

hayır Algoloji anestezi bölümü var Üniverste hastanelerinde orada amaç ilaç yazıp uzun tedavi çözümleri üretmek değil.direk ağrılı bölüme uygulama yaparak ağrıyı azaltmak
üniversite hastanesine ömrümde bir kez gittim saatlerce kaldım hiçbir sonuç almadan çıktım zor bir yer ...ama araştıracağım canım sağol

Back