kesın söyluyorum gazın var pırtlat
Dunden beri sag omuzum batiyodu bugun gogsume vuruyor..sirtimdan girip gogsumden cikiyor illet bir sey...havalar cok dengesiz sanirim ondan...napsamda gecsin..yaki al dedim kocama ama annem ise yaramaz..yat terle diyor..ne yapayim soyleyin lutfen..
Okurken hissettim acinizi
Kulunc muhtemelen.
En iyisi hareket. evden cikin 1 saat dolasin gidiveriyor, dagiliyor vucutta.
Olmadi omzunuzu surekli oynatin kirin kuluncu baska turlu bir cozum yok.yatarak dinlenerek eger kuluncsa hayatta gecmez.
Allah dermansiz dert vermesin.
Amin
Vay be ask entrika ve de kaynana olmayinca yalniz kaliyomus insan
Dunden beri sag omuzum batiyodu bugun gogsume vuruyor..sirtimdan girip gogsumden cikiyor illet bir sey...havalar cok dengesiz sanirim ondan...napsamda gecsin..yaki al dedim kocama ama annem ise yaramaz..yat terle diyor..ne yapayim soyleyin lutfen..
Hahaha çok güzel ya:) bayildim
Aynı şey geçen yıl benimde başıma geldi ağrıdan gece uyuyamadım. 3 gün sonra kendiliğinden geçti. İkinci kez olduğunda hastaneye gittim bişey yapmadılar yakı yaptım bende o da 2 günde geçti. Ağrı kesici, kas gevşetici bi işe yaramıyor. Üzgünüm bi kaç gün bu ağrıyı çekeceksin
Üşütmüşsün bahar havasına kanıp
t/shirt ile dolaşmayın bence vücudunu sıcak tut,sıcak su torbası koy o ağrıyan yerlerine
Soguk almissiniz kulunc olmussunuz bence
Sicak tutmak ise yarar
Ugrasiyorum sicak tutmak icin tesekkur ederim:)
Tek tek yapayim :)) bu arada bu agrilar bana muptela uc senedir sik sik oluyor
Tutulmussun canim buyuk ihtimalle tavsiyem az bisy zeytin yagini isitip i(cine karabiberde atabilsin)esine sirtina madaj yaparak yedirmesini soyle sonra havluya koy sirtina sabaha kadar terle.buyuk ihtimalle sabaha birseyin kalmaz.banada cok sık olur.Dunden beri sag omuzum batiyodu bugun gogsume vuruyor..sirtimdan girip gogsumden cikiyor illet bir sey...havalar cok dengesiz sanirim ondan...napsamda gecsin..yaki al dedim kocama ama annem ise yaramaz..yat terle diyor..ne yapayim soyleyin lutfen..
Yorumlar icin tesekkur ederim azaldi baya hastaneye gitmistim igne vurdular ainra hafifledi daha once gittigim devlet hastanesi fibromiyalji demisti ama bildigim kadariyla cozumu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?