kizlar kurtarin beni bu agridan:(

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.065
598
37
Dunden beri sag omuzum batiyodu bugun gogsume vuruyor..sirtimdan girip gogsumden cikiyor illet bir sey...havalar cok dengesiz sanirim ondan...napsamda gecsin..yaki al dedim kocama ama annem ise yaramaz..yat terle diyor..ne yapayim soyleyin lutfen..

Agrisi gogusune vuruyorsa doktoru ihmal etmemelisin.
Bu sekilde tarif edipte, yanlis bilgi edinip durumunu daha kotu bir hale getirebilirsin.
Saglik bu riske atilmaz :)

Daha once gittim kalpte cigerlerde sorun yok o yuzden soguk agrisi diyip yontem ariyorum ya...bu arada gulmussun canimda hakkaten rant yok bu konulara burda:))

Vay be ask entrika ve de kaynana olmayinca yalniz kaliyomus insan

burdaki kadınlar doktor degil ki size care olacak yorum yapsınlar. herkes tecrubelerini yazıyo sonuçta bahsettiginiz agrıyı ben yaşamadım mesela insan bilmedigi şey hakkında konuşmaz sanırım :44:

geçmiş olsun kulunç oldu derler, öle birşey olabilir... sıcak tutman önemli benim bildiğim. kremler oluyor. git sağlık ocağına durumunu anlat o sana çok güzel krem yazar. birşeyin kalmaz..

burdaki kadınlar doktor degil ki size care olacak yorum yapsınlar. herkes tecrubelerini yazıyo sonuçta bahsettiginiz agrıyı ben yaşamadım mesela insan bilmedigi şey hakkında konuşmaz sanırım :44:

Tabiki kimse doktor degil cok sukur o bilincim var yalniz burda tecrubeli bayanlar da var su an onlara ulasmaya calisiyorum:)

geçmiş olsun kulunç oldu derler, öle birşey olabilir... sıcak tutman önemli benim bildiğim. kremler oluyor. git sağlık ocağına durumunu anlat o sana çok güzel krem yazar. birşeyin kalmaz..

Buyuk ihtimalle kulunc ama termofor cok ise yaramadi iste sagol bu arada..

kas ağrısı olabilir mi?

ben kas gevşetici krem hap birde sıcak su torbası tutunca geçiyor. ama önce doktoro gidip nedenini öğrenmelisiniz.
tüm yhazı kas ağrısıyla geçirdin

Bugun hepsini yapicam baktim olmuyo doktora tekrar gidicem ayagima viks sirtima termofor yaki omuzlarima kas gevsetici surup agri kesici kas gevsetici hapida icim bakim ne olucak:))

Tabiki kimse doktor degil cok sukur o bilincim var yalniz burda tecrubeli bayanlar da var su an onlara ulasmaya calisiyorum:)

anlaşıldı . kas agrısı gibi bişeyse ve tutumuşsan bende bi krem önerebilirim aslında anneme dayanarak

Tek tek yapayim :)) bu arada bu agrilar bana muptela uc senedir sik sik oluyor

Bende de aynı şey oldu bir kaç ay önce. Doktora gittim kasların sıkışmış rengl dönemine yakın olur öyle dedi. Kas gevşetici verdi hemen geçti
Sende bir gevşetici al ya da kremini falan sür dinlen geçer inşallah

Seninde mi agrin gogsunden cikacak gibi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…