Vay be ask entrika ve de kaynana olmayinca yalniz kaliyomus insan
burdaki kadınlar doktor degil ki size care olacak yorum yapsınlar. herkes tecrubelerini yazıyo sonuçta bahsettiginiz agrıyı ben yaşamadım mesela insan bilmedigi şey hakkında konuşmaz sanırım :44:
geçmiş olsun kulunç oldu derler, öle birşey olabilir... sıcak tutman önemli benim bildiğim. kremler oluyor. git sağlık ocağına durumunu anlat o sana çok güzel krem yazar. birşeyin kalmaz..
Buyuk ihtimalle kulunc ama termofor cok ise yaramadi iste sagol bu arada..
Tabiki kimse doktor degil cok sukur o bilincim var yalniz burda tecrubeli bayanlar da var su an onlara ulasmaya calisiyorum:)
Bugun hepsini yapicam baktim olmuyo doktora tekrar gidicem ayagima viks sirtima termofor yaki omuzlarima kas gevsetici surup agri kesici kas gevsetici hapida icim bakim ne olucak:))
anlaşıldı . kas agrısı gibi bişeyse ve tutumuşsan bende bi krem önerebilirim aslında anneme dayanarak
Olur:)) muscoril. Muscoflex thermofor:)))
anneminde agrısı oldugunda dolgit krem %5 die bi ilaç sürer üst üste iki kere sürer bi 10dakika arayla sanırım iyi geliyo
Bende de aynı şey oldu bir kaç ay önce. Doktora gittim kasların sıkışmış rengl dönemine yakın olur öyle dedi. Kas gevşetici verdi hemen geçti
Sende bir gevşetici al ya da kremini falan sür dinlen geçer inşallah
Seninde mi agrin gogsunden cikacak gibi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?