Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim kızlar.
Bademim seni çok yakından takib ediyorum canım.Üzülme tanrım bir gün seni mutlakka ödüllendiricek.Çok mutlu olucaksın inşallahh..Bebeklerin bitin acılarını unutturucak inşallah canım.Kendini yıpratma sakın canım.
Benim dayımın kızı 11 senede 2 kez hamile kamış birisini 8 aylık ölü doğurmuş ikincisi 3 aylık kalbi durmuş.ve 7 senedir ki hamile kalamıyorçTüp bebek tedavisine başlıycaktı bu ay.Adetini bekliyordu.Düzensiz adet olduğu için zamanını bilemiyordu.2 ay adet olamayınca doktora gitmiş ve doktor hamilesin demiş.Kız şaşırmış inanmamış ve 3 başka merkezde usg girmiş ve hamile olması kesinleşmiş.Doktorlar bunun bir mucize olduğunu söğlüyor.İnşallah o mucize bir gün bize de kısmet olur ama çok kısa bir zamandaçSakın kendini bırakma canım mucadele etmemiz gerek.Sana yazdıka ben düşünüyorum acaba sana tavsiye ettiklerime kendim uyuyormuyum ki...
Maşallah,sağlıkla büyüsün bebecik..Darısı başımıza inşallah..:Saruboceq:
İnşallah canım inşallah.
Galiba adetim geliyor ağrılarım başladı..
Oh iyi o zaman..Rahmin temizlenir ..Yeni bebişe hazırlık için..opuyorumnanaktan
,Buradan ben de kendi hikayemi anlatmıştım hatırlarsanız.29 mayis kalp atışları durduğu için bebeklerimi aldırmak zorunda kalmıştım.Bebeğimi kayb ettiğim gün ikiz olduklarını öğrenmiştim.Hala kendimi toparlayamadım.Bu gün kürtajdan 37 gün geçiyor halen adet olmadım kızlar .Siz Kürtajdan ve ya düşükten kaç gün sonra adet oldunuz canlar?
Kizlar bu konuyu açtıktan 1 saat sonra adetim geldi :)..
,Buradan ben de kendi hikayemi anlatmıştım hatırlarsanız.29 mayis kalp atışları durduğu için bebeklerimi aldırmak zorunda kalmıştım.Bebeğimi kayb ettiğim gün ikiz olduklarını öğrenmiştim.Hala kendimi toparlayamadım.Bu gün kürtajdan 37 gün geçiyor halen adet olmadım kızlar .Siz Kürtajdan ve ya düşükten kaç gün sonra adet oldunuz canlar?