- Konu Sahibi Zeytinyapragi
kızlar lütfen yadımcı olun. 1 ay kaldı doğama ama hale bak ben hale isim arıyorum 
destlerinizi bekliyorummm.
..
şaşkın ve heyecanlı anne adayı..

destlerinizi bekliyorummm.
..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar, Kuranda geçen isimler listesinde en çok beğendiklerim.yaklaşık 26 tane :) yardım edin nolurrrrrr
AZRA: Yine iffete tekabül eden namuslu ve tertemiz kadın anlamındadır. Kirlerden arındırılmış masum manasında.
BELİNAY: Cennette peygamber cicegi
BUĞLEM: Cenneti müjdeleyen melek
CEYLİN: Cennetin kapısı cennete açılan kapı.
DALYA: (Tür.) Ka. - Yıldız çiçeği.
DİDAR: (Fars.) Ka. 1. Yüz çehre. 2. Görme görüşme. 3. Görüş kuvveti. 4. Açık meydanda
DUHA: (Ar.). 1. Kuşluk vakti. 2. Kur'an-ı Kerim'de 93. surenin ismi. -Kız ve erkek adı olarak kullanılır.
ECHER: (Ar.) Ka. 1. Son derece güzel kadın. 2. Gündüz iyi görmeyen karmaşık gözlü.
ECRİN: ALLAH'IN hediyesi anlamını taşımaktadır.
EFSA: cennet ırmaklarından birinin adısihirbaz
ERVA: Temiz ahlakli kiz
ESLEM: Allah'a tesim olmak anlamında canım.değerlendirebilirsin.(hem kız hem erkek için olabiliyo)
FEYZAN: Çok bereketliçok verimli
GÖĞEM: (Tür.). - Halk dilinde yeşile çalan mor. - Erkek ve kadın adı olarak kullanılır.
İCLAL: Kudretli büyüklük
İREM: Cennet bahçesi
KATRE: (Ar.) Ka. 1. Damla. Damlayan şey
KÜBRA: (Ar.) Ka. 1. Büyük olan (Ekber'in müennesi). 2. Hadicetü'l-Kübra: Hz. Peygamberin ilk hanımı.
MİRAY: (Fars.) Ka. - Ayın ilk günleri
NİSA: Kuranı kerimin 4. suresi anlamı kadın
SARA: (İbr.) Ka. 1. Prenses. 2. (Fars.) Hz. İbrahim'in hanımı. 3. Halis katkısız temiz
ŞEHBAL: (Fars.) Ka. - Kuş kanadının en uzun tüyü
SEVDE: (Ar.) Ka. Siyah esmer esmer güzeli. Mü'minlerin annelerinden birisi Hz. sevde.
SUDEN: peygamber efendimizin cennette en çok sevdiği ağacın ismi
TUANA: Cennete düşen ilk yağmur damlası
ZİŞAN: (Ar.) 1. Şanlı şerefli. 2. Canlı. 3. Bir tür lale. Erkek ve kadın adı olarak kullanılır