• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Küçük Ev Aletleri Önerilerinizi Alabilir Miyim?

pofuduk16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
4.843
1.027
248
29
kızlar merhaba.. küçük ev aletlerimi almak istiyorum artık set mi tercih etmeliyim yoksa her ürünü farklı markalardan mı alayım vs. gibi soruların cevabını tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim:16: öğrenmek istediğim ürünler tost makinesi blender seti ütü elektrikli süpürge şarjlı el süpürgesi su ısıtıcısı vs.:1:

=pofuduk16;35446106]kızlar merhaba.. küçük ev aletlerimi almak istiyorum artık set mi tercih etmeliyim yoksa her ürünü farklı markalardan mı alayım vs. gibi soruların cevabını tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim:16: öğrenmek istediğim ürünler tost makinesi blender seti ütü elektrikli süpürge şarjlı el süpürgesi su ısıtıcısı vs.:1:[/QUOTE]

Merhabalar aranıza yeni katıdım yorumlar konusunda acemi olabilirim :ssz:,almak istediğiniz küçük ev aletlerinde HOMENDe bakabilirsiniz..
ürünleri çok güzel ve servis konusunda sıkıntı çıkarmıyorlar,24 saat hizmet var üstelik bu aralar KAMPANYASG yazarak homend.com .tr den %35
indiriminden faydalanabilirsiniz,ben pek çok ürününü kullanıyorum ve çok memnunum:1::16:[MENTION][/MENTION]

kızlar merhaba.. küçük ev aletlerimi almak istiyorum artık set mi tercih etmeliyim yoksa her ürünü farklı markalardan mı alayım vs. gibi soruların cevabını tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim:16: öğrenmek istediğim ürünler tost makinesi blender seti ütü elektrikli süpürge şarjlı el süpürgesi su ısıtıcısı vs.:1:

canım ben de tecrübeli değilim bu konuyu arastırıyorum. evdeki küçük ev aletlerini gözlemliyorum.
mesela ütünün ağır olmaması gerektiğini,buhar gücünün iyi olması gerektiğini
kettle alırken gizli rezidanslı ve enerji tüketiminin daha düşük olanı yada çaycının yanında takım olanlarda olabilir dikkat etmem gerektiğini
el süpürgesinde de uçu çıkabilen özellikte olup elektrikte kullanırken de kordonu uzun olsun (evde fakirin var memnunuz ama ucu cıkmıyo alırken dikkat etmemişim )
elektrikli süpürgede philips, blender setinde de braun öneriyolar canım
benim gözlemlediklerim bunlar
ayrıca ben de konu acmıstım burdakileri de okuyabilirsin .....> http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=698654

canım elektriik süpürgemi dyson dc37 aldım 1300e indirime girmişti şimdi 1700 liradan satılıyor,eve gelip yatağıçektim sadece ve çıkan toza inanamadım:53:o parayı vermeye gerçektençok tereddüt ettim ama elektrik süpürgesi benim için önemliydi o yüzden bu parayı verebildim ama philips marthon alıcaktım eğer dyson almasaydım o da 700 lira ama indirime girmesini bekle,philips martahon düşün derim eğer dyson pahalı gelir dersen
tost makinesini bende araştırıyorum 100 lira civarı bir şey alıcam
ütü için tefal 9650 modelini alıcam ağırlık konusunda 1.8kg ağırlığı var buhar gücü en iyi olan ütü,ağırlığına göz yumucam artık hepsi aynı zaten 200 g falan oynuyo

Ütünün buhar gücü önemli
ELektrik süpürgesini kesinlikle sulu öneriyorum toz torbasızlar bi şekilde tozu dışarı veriyor. suluyu kullandıktan snra içini temizleyip kuru bezle kuruylabiyirsiniz.
Benm ütüm philips azur
Süpürgem arnica bora

Mutfak aletlerim çaycım, mutfak robotu setim homend indirimli almıştım netten

Tost makinem korkmaz
Çeyiz setimi alırkn 100 liraydı içine 6 tane tost ekmeği sığıyor ayrıca yer kaplamıyr mikrodalgam arcelik kurtarıcım

Günlük süpürgem fakir darky ekmek kırıntısı vs bişey olduğunda hemen açıyrm

Back