Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar kuaför saçımı yaktı :,(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Nasıl oldu cnm saçlar ne alemde düzelme var mı??? Benim saçlarda mahvoldu.... İnternetten bir araştırma yaptım.. keratinli saç maskeleri saçları onarıyormuş.. ve argan yağınında epey faydası oluyormuş... bende int. de doa kozmetik die bi site buldum. ordan 7 tl ye keratinli saç maskesi aldım.... bugün sürdüm bakalım faydası olursa yazarım buraya...

sinameki kürünü yavaş uzayan saçlarına kullanabilirsin ben çok olumlu sonuçlar adlım albümümde resimlerimde var saçların daha hızlı uzar emin ol ayrıca yanıklar için yağ bakımları yap yağları benmari usulü ısıtıp saçlarına sür bekletebiliyosan akşamdan sür sabah yıka katı hindistancevizi yağı kullanabilirsin birde saçın nemliyken gliserin sür ve gliss kullanabilirsin saçının uçlarını hafif hafif kes bir kerede kesme istemiyosan
bak birde ayın gelgitlerine göre tarihler var o tarihlerde bakım yaparsan iki katı faydası oluyo ayrıca kesim tarihleride var o tarihlerde kesim yaptığında saç hızlı uzuyo bunları ihmal etme derim

Çok güzel bilgiler vermişsin arkadaşım.bana özelden o kişinin blog adresini verir misin? Hani şu ayın belli zamanlarında saç bakımı yapmak icin. .

Nasıl oldu cnm saçlar ne alemde düzelme var mı??? Benim saçlarda mahvoldu.... İnternetten bir araştırma yaptım.. keratinli saç maskeleri saçları onarıyormuş.. ve argan yağınında epey faydası oluyormuş... bende int. de doa kozmetik die bi site buldum. ordan 7 tl ye keratinli saç maskesi aldım.... bugün sürdüm bakalım faydası olursa yazarım buraya...

valla canım saçlarım düzeldi gibi o kötü görüntüsü gitti bakalım ama burda yazılan kürler ve bakım önerileri iyi geldi dahada kullanıcam eylül ekim gibi bırakmayı düşünüyorum o zamana kadar dahada düzelir herhalde.Hmm demek keratinli saç maskesi fiyatı aslında uygun sana faydası olursa bende kullanırım umarım saç maskesi işe yarar bilgileri sabırsızlıkla bekliyorum...

Merhaba Bemix evigen bepanten ampul ve 100cc bademyağını karışım haline getirip haftada ikikez saclarına maske olarak uyluga ve bol suyla durula.Şanpuan olarak organix argan şanpuanı kullan ve haftada bir kez argan yağı serumu sac diplerine ve uclara ugula durulamana gerek yok,kısa sürede sacaların toparlanır güzellikler dileriz… ayrıca sitemizi ziyaret edip konu hakkında bilgi alabilir danışabilirsiniz :45:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla canım saçlarım düzeldi gibi o kötü görüntüsü gitti bakalım ama burda yazılan kürler ve bakım önerileri iyi geldi dahada kullanıcam eylül ekim gibi bırakmayı düşünüyorum o zamana kadar dahada düzelir herhalde.Hmm demek keratinli saç maskesi fiyatı aslında uygun sana faydası olursa bende kullanırım umarım saç maskesi işe yarar bilgileri sabırsızlıkla bekliyorum...

cnm mrb..... keratinli maske ve argan yağını kullandım fakat bir er kutu daha almadğma pişman oldum.. epey iyi gedi hatta bi daha boyadım saçımı.... yine sipariş vercem fiyatları cazip çünkü

Back