- Konu Sahibi beyazmelek43
-
yanan sacı kestırmenız lazım ama kestiremiyorsanız sımdılık sacınızı topuz yapın saclarınız kendisini toplayana kadar.topuzda yanık oldugu pek bellı olmaz.bu sıradada ben hobby sac kremı kullanıyorum 7 24 olandan yumusacık yapıyor sacı yıkanmıyor zaten sekıllendırmek amaclı.onun dısındada tavsıyem saf zeytınyagı .bırde bu siteden ögrendıgım bişey var.bana önerılen 1 kapak glıserıne 3 kapak su koyup fısfıslı sısede saklayın sacınız ıslakken sacınıza sıkın bekleyın sacı nemlendırıyor.
Ay çok saol zyx321 saçıma zeytin yağı bakımı yapıyordum ama 1 kapak glıserıne 3 kapak su koyup fısfısa koyup ıslak saçıma sıkmayı deniyecem çooook teşekkürler
probleminiz sadece uçlarındaysa uçlarını aldırırsınız.... Benim denediğim ev de hazırladığım bir saç maskesi tarifi vereyim size... zeytin yağı+yumurta sarısı+saç kremi bu üçünü karıştırınız ve saçınıza iyice yedirip bir tülbent ile sarıp o şeklide yatablrsnz yani uzun süre kupkuru olana kadar saçınızda kalması lazım... sabah uyanınca yıkayın.... bu işlemi hafta da 1 kez muhakak yapın... piyasada onarıcı şampuan ve saç kremleri var onlardan alın .....
Kızlar bu gün saçıma röfle yaptırmaya gittim sadece uçlarına yaptırdım neyse bekliyoruz biraz zaman geçti bunlar beni bekletti bekletti ben diyorum yıkayın yok neymiş saça işlemeliymiş neyse baya baya işledi sonra saçım yandı bide kuaför saçlarımı gülünce aptal aptal güldü neymiş özür dilermiş neyseki saç uçlarıma yaptırmıştım mahfoldu saç uçları bende eczaneden bir bakım kremi aldım bakım yapıyorum hala saçlarıma biraz o kabarıklık gitti ama ben hastaneye nasıl gitcem zaten hastanede doktorum. Bir peruğum var ama emanet gibi duruyo takınca,lütfen yardım edin saçlarımı çabucak eski haline getirebilcek bir bakım losyonu olur doğal bakım kürü olur şampuan olur olurda olur lütfen yardım edin lütfen :,( :,(
seni çok iyi anlıyorum gerçekten. benim de saçımı yaktı kuaför saçımın üst kısımlarında yanıklar oldu hep yukarlarda bile iyileştirmeye çalışıyorum
bende röfle yaptırdığımda yandı saclarım mecburen kestirdim uzundu saclarım omuzlarıma çıkardılar çok üzülmüştüm bide cok yıprattı saclarımı daha yeni yeni kendine geliyor elseve nem kolojen şampuanını ve elidorun argan yağlı bakım maskesini kullanıyorum şimdilik memnunum
bak birde ayın gelgitlerine göre tarihler var o tarihlerde bakım yaparsan iki katı faydası oluyo ayrıca kesim tarihleride var o tarihlerde kesim yaptığında saç hızlı uzuyo bunları ihmal etme derim
nasıl yani ?o tarihleri nerden bilecez nerede yazıyor?
bunu kadınlar kulübüne üye bir arkadaş paylaşmıştı canım sonra konusunu kapattırıp blog açtı. bende bakımlarımı o tarihlere uygun getirmeye çalıştım ve gerçekten olumlu sonuçlar aldım. blog adı vermek yasak sanıyorum ki özelden istersen yazabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?