Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar kuaför saçımı yaktı :,(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

beyazmelek43

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
17
0
16
Muğla
Kızlar bu gün saçıma röfle yaptırmaya gittim sadece uçlarına yaptırdım neyse bekliyoruz biraz zaman geçti bunlar beni bekletti bekletti ben diyorum yıkayın yok neymiş saça işlemeliymiş neyse baya baya işledi sonra saçım yandı bide kuaför saçlarımı gülünce aptal aptal güldü neymiş özür dilermiş neyseki saç uçlarıma yaptırmıştım mahfoldu saç uçları bende eczaneden bir bakım kremi aldım bakım yapıyorum hala saçlarıma biraz o kabarıklık gitti ama ben hastaneye nasıl gitcem zaten hastanede doktorum. Bir peruğum var ama emanet gibi duruyo takınca,lütfen yardım edin saçlarımı çabucak eski haline getirebilcek bir bakım losyonu olur doğal bakım kürü olur şampuan olur olurda olur lütfen yardım edin lütfen :,( :,(

yanan sacı kestırmenız lazım ama kestiremiyorsanız sımdılık sacınızı topuz yapın saclarınız kendisini toplayana kadar.topuzda yanık oldugu pek bellı olmaz.bu sıradada ben hobby sac kremı kullanıyorum 7 24 olandan yumusacık yapıyor sacı yıkanmıyor zaten sekıllendırmek amaclı.onun dısındada tavsıyem saf zeytınyagı .bırde bu siteden ögrendıgım bişey var.bana önerılen 1 kapak glıserıne 3 kapak su koyup fısfıslı sısede saklayın sacınız ıslakken sacınıza sıkın bekleyın sacı nemlendırıyor.

tamam o zaman saçımı kestirecem saçlarım zor uzuyor saçın kolay uzamasına yardımcı olabilecek bir şeyler varmı şu reklamda gösterilen saç uzatan şampuanı kullandım bir fayda göremedim sizlerin kullandığı birşeyler varmı saç uzamasına faydalı olan birşeyler varsa yazarsanız çok sevinirim

Son düzenleme:

Ay çok saol zyx321 saçıma zeytin yağı bakımı yapıyordum ama 1 kapak glıserıne 3 kapak su koyup fısfısa koyup ıslak saçıma sıkmayı deniyecem çooook teşekkürler

probleminiz sadece uçlarındaysa uçlarını aldırırsınız.... Benim denediğim ev de hazırladığım bir saç maskesi tarifi vereyim size... zeytin yağı+yumurta sarısı+saç kremi bu üçünü karıştırınız ve saçınıza iyice yedirip bir tülbent ile sarıp o şeklide yatablrsnz yani uzun süre kupkuru olana kadar saçınızda kalması lazım... sabah uyanınca yıkayın.... bu işlemi hafta da 1 kez muhakak yapın... piyasada onarıcı şampuan ve saç kremleri var onlardan alın .....

Ay çok saol zyx321 saçıma zeytin yağı bakımı yapıyordum ama 1 kapak glıserıne 3 kapak su koyup fısfısa koyup ıslak saçıma sıkmayı deniyecem çooook teşekkürler

sacına ıstedıgın kadar bakım yap her 2 ayda bır uclarından 2 cm kadar aldırmazsan sacın gec uzar ve kırık bı seklde uzar demıstı bana kuaförde calısan bır yakınım.bende kıyamıyodum saclarıma ama bu sekılde gercekten daha cabuk uzuyodıgerınde uzasa bıle kopuyo uclardan kırıldıgı ıcın.düzgün bi kuaför bulman lazım 2 cm dıyosun bazı yerler 5-6 cm götürüyo.ben kendım kesıyorum uclarından azcık katlarını bozmadan dıkkatlıce yapıyorum.saclarım kıvırcık halıyle omuzumun bır karıs asagısında.duzken kalcamın ustunde oluyo.önce kestır snra bakım yap bence.

zyx321 cim ve canım arkadaşlarım saçlarımın yanan uçlarını kestirdim ve saçlarım düzeldi şu griselinli bakımı yapmaya başladım 3 gündür saçımı ıslatıp nemliyken sıkıyorum hem saçlarım yumuşadı hemde saçlarımın kötü görüntüsü geçti herkez için teşekkürler

canım senin söylediğin işlemide uygulayacağım hayırlısıyla sanaaaada benden gönülden teşekkür ediyorum neyseki sizin gibi arkadaşlarım var <3 <3 <3

Benim de saçlarım açtırıp sürekli farklı renge boyattığım için yandı. En güzeli orta boyda kestirip uzayınca tekrar tekrar, yanıklar gidene kadar kestirmek. Bunun yanında John Frieda'nın yıpranmış saçlar için olan kırmızı ambalajlı şampuanı ve saç kremi inanılmaz işe yarıyor. Şampuan ve saç kremi ayrı ayrı 22 tl, Watsons ve Gratis'te satılıyor. Onun dışında Otacı'nın Argan Yağı'ndan alıp duştan sonra saç uçlarına sür. Birkaç hafta içinde saçlarının yeniden parlamaya başladığını ve yanık görüntüsünün çok azaldığını fark edeceksin:)

Sevgiler!

canım arkadaşlarım hepinize teşekkürler verdiğiniz tavsiyeler ile saçlarım eski haline döndü söylenen bakımları yaptım saçımı azda olsa kestim 2,3 haftada eski haline döndü bana yaptığınız yardımlardan dolayı hepinizi çoook seviyorum umarım konu başka arkadaşlarım içinde işe yarar hepinize sevgiler saygılar

seni çok iyi anlıyorum gerçekten. benim de saçımı yaktı kuaför saçımın üst kısımlarında yanıklar oldu hep yukarlarda bile iyileştirmeye çalışıyorum

bende röfle yaptırdığımda yandı saclarım mecburen kestirdim uzundu saclarım omuzlarıma çıkardılar çok üzülmüştüm bide cok yıprattı saclarımı daha yeni yeni kendine geliyor elseve nem kolojen şampuanını ve elidorun argan yağlı bakım maskesini kullanıyorum şimdilik memnunum

saol canım saçlarım düzeldi ama hala bakım yapıyorum ne olur ne olmaz şöyle bir ramazan bitsin bırakmayı düşünüyorum bakım yapmayı elseve nem kolojen şampuan ve elidorun argan yağlı bakım maskesi aklımın bir köşesinde bulunsun :)

sinameki kürünü yavaş uzayan saçlarına kullanabilirsin ben çok olumlu sonuçlar adlım albümümde resimlerimde var saçların daha hızlı uzar emin ol ayrıca yanıklar için yağ bakımları yap yağları benmari usulü ısıtıp saçlarına sür bekletebiliyosan akşamdan sür sabah yıka katı hindistancevizi yağı kullanabilirsin birde saçın nemliyken gliserin sür ve gliss kullanabilirsin saçının uçlarını hafif hafif kes bir kerede kesme istemiyosan
bak birde ayın gelgitlerine göre tarihler var o tarihlerde bakım yaparsan iki katı faydası oluyo ayrıca kesim tarihleride var o tarihlerde kesim yaptığında saç hızlı uzuyo bunları ihmal etme derim

Son düzenleme:
nasıl yani ? o tarihleri nerden bilecez nerede yazıyor?

bunu kadınlar kulübüne üye bir arkadaş paylaşmıştı canım sonra konusunu kapattırıp blog açtı. bende bakımlarımı o tarihlere uygun getirmeye çalıştım ve gerçekten olumlu sonuçlar aldım. blog adı vermek yasak sanıyorum ki özelden istersen yazabilirim

yollarsan sevinirim gerçekten merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…