Bir işlem yaptırdınız mı acaba ?Kızlar genital bölge beyazlatmaya hazır mısınız
Yeni doğum yaptım ve felaket bir koyulaşma oldu çaresi varsa lazer vs. Haricinde hemen deneyelimBU DERTTEN MUZDARİP OLAN KADINLARIN SESİ OLMAYA GELDİM
HADİ KIZLAR DENEYİP SONUÇ ALANLAR BİRBİRİNE DESTEK OLSUN
Nerde yeri acabaDaha önce kullandığım kremler falan hikaye, her şeyi denedim ama başarılı olamadım. Op Dr. Mehmet Bekir Şen, 2 seansta istediğim renge ulaştırdı beni sağ olsun :) Tek sorun randevu bulabilmek mucize
Yapılan işlem sonrası tekrar eski rengine dönüyor diyorlar sizde nasıl oldu varmı değişimNerde yeri acaba
Denediniz miYeni doğum yaptım ve felaket bir koyulaşma oldu çaresi varsa lazer vs. Haricinde hemen deneyelim
Çamaşır değiştirmekle rengi mi açılırmış allah aşkına yavalla doktor değilim ama benim bildiğime göre lazer gibi işlemler vajinanın yapısını bozuyor. artık enfeksiyonlara dolayısıyla kansere daha açık oluyorsunuz. ben önermem valla. benim doktorum da bana önermedi. ne gerek var. kuru tutarak sürekli, pamuklu iç çamaşırı giyerek daha da koyulaşmasının önüne gecilebilir. ben günde 5 kez iç çamaşırı değiştiriyorum vallaama lazer işlemi bilemiyorumm
rengi açılıyor demedim daha da kararmasının önüne gecersiniz dedim. okumadan mı cevaplıyorsunuz?Çamaşır değiştirmekle rengi mi açılırmış allah aşkına ya
Aslinda hava almasi gerekiyor, ciplak mi gezsekvalla doktor değilim ama benim bildiğime göre lazer gibi işlemler vajinanın yapısını bozuyor. artık enfeksiyonlara dolayısıyla kansere daha açık oluyorsunuz. ben önermem valla. benim doktorum da bana önermedi. ne gerek var. kuru tutarak sürekli, pamuklu iç çamaşırı giyerek daha da koyulaşmasının önüne gecilebilir. ben günde 5 kez iç çamaşırı değiştiriyorum vallaama lazer işlemi bilemiyorumm
Gerçekten bu kadar seviyor musunuz hayatıben günde 5 kez iç çamaşırı değiştiriyorum valla
Hayati bilemem ama vulvasini sevdigi kesinGerçekten bu kadar seviyor musunuz hayatı
İnşallah mübalağadır.Hayati bilemem ama vulvasini sevdigi kesin
Ağğğmiiin ağğğğmiiiiiiiiiiiiiinİnşallah mübalağadır.
evet ya gebelikte cok oluyormus maalesefAslinda hava almasi gerekiyor, ciplak mi gezsekbenim evlenene kadar bi sorunum yoktu. Hormonlarin fazlaligi da cok etkiliyor gebeliklerimle onuda anlamis oldum.
doktorum hep kuru tut dedi ben de akıntım oldukca değiştiriyorum napayimGerçekten bu kadar seviyor musunuz hayatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?