Kızlar Korona ile ilgili Acil

mformomdata

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
1.218
1.273
133
Kızlar 1.5 yaşında kızım var. Karantina zamanlarında 3 ay evden çıkarmadım, hep üstüne titredim. Ama 1 aydır annemlerdeyiz, annemler site içinde müstakil bi evde yaşıyor ve burada bi sürü çocuk var istesemde kızımı evde tutamadım, napim dedim oynasın eve gelince elini yüzünü yıkıyor üzerini değiştiriyorum. Sitede anne sağlık çalışanı baba polis bir aile var, çocukları çok cana yakın kızımıda çok sevdiler. Hep onlardan korktum yüzünü ellemeyin felan diye kırmadan çok uyardım ama arkamı dönmemle çok kucağına almışlıkları, yüzünü ellemişlikleri var.
Geçen gün kızım kapıda oynuyor iki dakika su istedi içeriye girdim çıktım kız gelmiş kızımı kucağına almış sokağa çıkarmış kovalamaç oynuyor diğer çocuklarla,kucağında bizimkide kafasını omzuna koymuş sarılmış yanına gittim baktım kızın burnu akıyor eliyle sildi burnunu kızımı o eliyle tutup yere koydu kızım da ben alana kadar o elini tuttu.
Neyse hemen korkup kızımı aldığım gibi banyoya soktum.
Ve bugün öğrendim ki kızın hem annesi hem babası korona kapmış. Annesi bayadır kötüymüş babası da yeni başlamış ve teşhis konulmuş. Beynimden vurulmuşa döndüm elim ayağım boşaldı. Kızlar kızıma bulaşmış olma ihtimali beni delirtecek napacağım bilmiyorum yani sokakaa bile korumaya çalıştım ama o bir anlar yüzünden şu an deliriyorum.

Hasta ile temaslı olduğunuzu söyleyip test yaptırın. Sizden başka kimsenin de çocuğunuza dokunmasına izin vermeyin virüs olmasa da.

Şimdi biz ne yazsak boş,ne kadar temas ettiğini bilmiyoruz sonucunda,birisi der bulaşmıştır birisi der bulaşmamıştır böyle olacak iş değil hastaneye gidip test yaptırmanız gerek.Allah şifa versin

Bu donemde herkes de kovit olabilir.Dikatli olup bireysel olacagi yere (park,bahçe)goturmenizde fayda var.İl sağlik mudurlugunu arayip ,kizim pozitif vakayka temasli bir belirti de soyleyip test yaptirabilir miyiz diye sorun.Lutfen butun siteyi bilgilendirin.Allah gostermesin bir cocugun olumune,agirlasmasina sebep olurlar.İnsallah kapmamistir.

Hasta ile temaslı olduğunuzu söyleyip test yaptırın. Sizden başka kimsenin de çocuğunuza dokunmasına izin vermeyin virüs olmasa da.
Hastane de pandemi vakaları olduğu için bulaşmasa bile sanki hidince bulaşacak gibi geliyor. Sizce belirtilerini mi izlemeliyim yoksa direk test mi yaptırmalıyım. Çocuklarla işgili bişey duymadım sadece anne babayı duydum.

Şimdi biz ne yazsak boş,ne kadar temas ettiğini bilmiyoruz sonucunda,birisi der bulaşmıştır birisi der bulaşmamıştır böyle olacak iş değil hastaneye gidip test yaptırmanız gerek.Allah şifa versin
Hastane de pandemi vakaları olduğu için bulaşmasa bile sanki hidince bulaşacak gibi geliyor. Sizce belirtilerini mi izlemeliyim yoksa direk test mi yaptırmalıyım. Çocuklarla işgili bişey duymadım sadece anne babayı duydum

Bunlar mış miş lerle olacak seyler degil. Sağlık hizmetlerini arayip bilgi verin evinize gelerek test yapsınlar.

Benim arkadaşimda koronaya yakalandi malesef. Şu an evde karantinada,cikarsa ceza yiyormuş. Siddetli bas agrim var diyor, kulaklari tikali gibiymis.Bulanti ishal ve atesten sikayetci..evde ilav kullaniyor su an. Doktoru kefir,yogurt tuket demis. Birde c vitamini almasini onermis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…