- 13 Şubat 2017
- 141
- 73
- 18
- 29
- Konu Sahibi ecemm1ilter
-
Cok tesekkür ederim öyle yapayım yarın sabah erkenden gideyimTabii ki canım. Geçmiş olsun çok. Antibiyotik tedavisiyle iyileşir diyor. Korkacak bir şey yok. Tedavi neyse o uygulanır. Çaresi olan bir şeymiş neden korkasın. Annenlere çaktırma çekiniyorsan onlara söylemeden git ama mutlaka git..
kendin için bi iyilik yap ve simdi git annene soyle ve dr a gidin lutfenİnşallah şimdi olmasa bile sabah görürkesinlikle enfeksiyon akıntısı değil enfeksiyon akıntısında hic yemek parcası givi şeyler olur mu ? Cok afedersiniz derdimi anlatabilmek adına söylemek zorunda kaldım özür dilerim
Canım yani yaşadığın yerde şu anda gidebileceğini bir hastane varsa hatta hemen git bile demek istiyorum.gecmis olsunSabah uyanır uyanmaz gitmeyi düşünüyorum , acile gideyim bağırsaklarım gurul gurul ya
Ah ablacım ah , 21 yasındayım ailem cok sorumsuz anlamam icin benim ailemi tanıman lazım hep sorunlarımı tek başıma atlattım bunuda tek atlatmak zorundayımv xwwww
kendin için bi iyilik yap ve simdi git annene soyle ve dr a gidin lutfen
tip da ayip olmaz ,saglikda sakaya gelmez lutfen ablacim aileni uzme
Ya birde bilip bilmedigin şeyleri yiyip içme hazır yiyecekler den uzak dur düzenli yemek ye akşam yatarken kendi yaptığınız yogurttan bi kase ye yat sabah kalk 5-6 tane kuru kayısı ye üzerine ılık su iç kahvaltini yap sonra bak bakalım kabızlık varmiAcı çehrenin bi etkisi o
acı çehrenin bi etkisi olamazmı ? Daha yoğundu şimdi baktım daha az
ablacımm acile gitsen keske yaa.Yarın gec olabilirYarın hastaneye gidip bilgi vereceğim size
Sen kendidemisin ya bunu buraya yazman bile zaman kaybi..sezeryan ameliyatlarinda ufacik bi bagirsak kacagi ölümle sonuclaniyor sen buralardan bilgi almaua calisyorsun.cok acil bi sekilde dr a gitmelisin dedigin dogruysamerhaba kızlar , şuan bu korkum yüzünden üyelik aldım bana yardımcı olun hastahaneyede gidemiyorum.
Dün aksam kabızlık problemim yüzünden acı çehre tohumundan iki tane çiğneyip yuttum genel olarak bunu deneyip başarılı olmayan yokmuş. Ama bende aksam guruldamalad olup yani bağırsaklarda hareketlilik vardı ama tuvalete çıkmadım.
Sanırım etki etmedi dedim pek umursamadım ama şuan başıma gelenin bununla ilgisi varmı diye bu kısmı anlattım daha iyi yardımcı olursunuz diye.
Az önce tuvalette idrarımı yaptıktan sonra kurulanırken afedersiniz isal oldugumu farkettim daha doğrusu öyle sandım , makatımı sildim ve peçete kupkuru vajinamı sildim isal gibi böyle anlatamıyorum ama özür dilerim böyle anlatmak istemezdim ama endişeliyim.
Peçeteyi çok hafif ileri itip cıkarınca gercektende vajinadan geldiğini anladım. Dışkı ordan geliyor yani.
Çok endişeliyim , biliyorum doktora gidin diyeceksiniz ama korkumdan söyliyemiyorum anneme babamda zaten sorumsuz beni alıp doktora götürmez.
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim
Korkma, keşke şimdi gidebilsen acile.ailenin durumundan bahsetmişsin ama bu senin sağlığın daha önemli ne olabilir.Yarın hastaneye gidip bilgi vereceğim size
Yarın hastaneye gidip bilgi vereceğim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?