- 4 Haziran 2009
- 147
- 17
- 298
- 34
ben ilk defa aldığımda emla krem kullandım ve şir ağdayla aldım , ilk 3 gün idrar sürdüm şimdi tek tük çok ince çıkıyor
vivet sir agda bandını bende denemek istiyorum yalnız genital bölge alt taraf zor oluyor ya.. germesi zor hepsi gelmiyor zaten gerincede alt tarafı neyle alıyosunuz kızlar?
kızlar ben önceden özel bölgeme ağdaya gidiyordum sonra jilete döndüm şimdi tekrar agdaya donmek ıstıyorum ama çok korkuyorum kendım agda yapmayı denedım ama hem canm cok yandı hemde cok sertlesmıs gelmedıler napcam bilmiyorum :'(
Ben ağdaya başlamaya korkuyorum sen ne güzel ağdadayken jilete dönmüşsün neden yaptınki böyle bişey
canım bende sir ağda kullanıyorum sir ağdadan şaşma jilet hiç sürme derim ben ağda kullanıyorsun kullanuyorsun tüylerin azalıyor inceliyor 6 ay sonra bi jilet vuruyorsun tekrar kıl kökleri kalınlaşıp çoğalıyor depilissimanın hazır sir ağda setleri var al onlardan bikini bölgesi 20 dk bacaklar 15 dk sürüyor bacakalarda kartuş ağda çok daha pratik ve kolay ben bikini bölgesi için konserve ısıtıcı aldım birde titanyum tablet ağda aldım bikini bölgesi için özel ağda bu hepsini ................. diye bir siteden almıştım depilissimanın bayisiymiş bunlar fiyatları çok ucuz piyasaya göre geçenlerde girdim kapıda ödeme seçeneğide koymuşlar ben alırken yoktu internetten alışveriş yapmaya korkanlar için birebir ürün geliyor kapında ödüyosun parasını. ................. site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?