- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
İnşallahRabbim yardımcınız olsun, şu günlerde geçecek merak etme.
Çok yeni olduğu için duygu karmaşası yaşıyorsunuz çok çok doğal. Eşiniz ile küslük sebebinizi bilemiyorum ama birlikte bir şeyler yapmaya çalışın, hepinize iyi gelecektir.in
Çok zor imtihanlar. Ama bu süreçte eşinle bağın olmazsa olmaz. Onunla arayı düzelt. İnan daha çabuk iyi olacaksın10 ilden birinde yaşıyorum ve burda kimsemiz yok başka şehirde hepsi .
.çok korktuk inanilmaz .1 hafta araba da yattık. Yatmak denirse hep kısa kısa korkuyla .
Neyse yapmicak bişi yok dedik evimize geldik.
Ailemin olduğu şehire de gidemiyorum özel bı durumdan dolayı .
Şimdi 3 dört gündür evdeyiz ve asla derin uykuya dalamiyorum hep tetik halindeyim.
Kızım da çok sosyal 1 yaşından beri kreşe giden hep kalabalık yaşdas arıyor ve çok bunaltiyor beni bende uykusuzluk huzursuzluk çok gerginim evde 7. 24 çizgi film açık artık midem bulanıyor çizgi film sesinden
Sürekli oyna benle oyna oyna oyna diye daralıyor.canim sıkılıyor diyor.
Dışarısı feci soğuk dışarı da çıkamıyoruz esimlede kavgaliyiz.
Size yazmak istedim
Elhamdülillah biz iyiyiz
Evimiz iyi
Arkadaşlar imiz iyi ama bilmiyorum çok yıpranmış hissediyorum sese duyarlılık oluştu resmen hiç ses olsun istemiyorum
Sessizlik olsun istiyorum.
Çocuklu evde zor tabi yazayım istedim işte kızlar darlandim
Umarım en kısa sürede yaralarinizi sararsınız. Kendinize en büyük destekci yine siz olacaksiniz depresyon bataklığına kendinizi suruklemeyin zihninizi meşgul edecek mesgaleler bulun.gecmis olsun10 ilden birinde yaşıyorum ve burda kimsemiz yok başka şehirde hepsi .
.çok korktuk inanilmaz .1 hafta araba da yattık. Yatmak denirse hep kısa kısa korkuyla .
Şimdi 3 dört gündür evdeyiz ve asla derin uykuya dalamiyorum hep tetik halindeyim.
Kızım da çok sosyal 1 yaşından beri kreşe giden hep kalabalık yaşdas arıyor ve çok bunaltiyor beni bende uykusuzluk huzursuzluk çok gerginim evde 7. 24 çizgi film açık artık midem bulanıyor çizgi film sesinden
Size yazmak istedim
Elhamdülillah biz iyiyiz
Evimiz iyi
Arkadaşlar imiz iyi ama bilmiyorum çok yıpranmış hissediyorum sese duyarlılık oluştu resmen hiç ses olsun istemiyorum
Taa İzmir'den ben bile bu kadar etkilendiysem sizin böyle olmanız gayet normal.Bir psikolog şuan yaşadığınız durumun normal olduğunu ilerleyen zamanlarda normale döneceğini söyledi.Olurda geçmezse yardım almanin önerildiği söylendi.Cok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın10 ilden birinde yaşıyorum ve burda kimsemiz yok başka şehirde hepsi .
Size yazmak istedim
Elhamdülillah biz iyiyiz
Evimiz iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?