Kızlar koridor için yolluk önerisi istiyorum !!!

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
Kızlar koridorda ipli halılar nasıl olur? Kullanışlı olur mu? Temizlik tutar mı? İplerin güzel görünmesi için hergün süpürmek silkelemek lazım mı ? İpli halı haricinde ne önerebilirsiniz ?

💙❤️

Kızlar koridorda ipli halılar nasıl olur? Kullanışlı olur mu? Temizlik tutar mı? İplerin güzel görünmesi için hergün süpürmek silkelemek lazım mı ? İpli halı haricinde ne önerebilirsiniz ?

💙❤️

normal yolluk kullanın derim ben günde kaç kere süpürebilirsiniz ki ???

ben ipli almıştım ilk evlendiğimde yani shaggy.daha 3.senem dolmadan koridor yolluklarımı normal halılar ile değiştirdim.çünkü eskimiş gibi duruyordu.klasik halılardan aldım rahat ettim

ben kilim kullanıyorum. hem hafif olduğu için temizliği kolay, hem de kiri de güzel tutuyor. Tabii o koçtaş veya bauhaus gibi yerlerde ucuza satılan kilimler değil, onlar hemen kirleniyor, eskiyor. hiç kullanışlı değiller. shaggy tipi halılar da kiri çok gösteriyor

💙❤️

biz evde bir yıldır altı kaydırmaz şeklinde olan minik halılardan aralıklı olarak sererek kullanıyoruz koridorda, çok memnunuz. hem koridor ferahladı hem temizliği daha kolay oluyor. yakında evleneceğim, kendi evime de aynen böyle almayı düşünüyorum, her ne kadar koridor daha uzun olsa da.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401115057.666970.webp şu tip aldık net değil ama umarım kullanışlı olur :/

💙❤️

Kaymıyo serdik denedik kaldırdık sonra. Tam anlamıyla iki ay sonra kullanıcaz.

💙❤️

Back
X