• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar konuşmaya ihtiyacım var

zeyyneppd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
3
0
1
31
Eylül 2023′de küretaj oldum. Bebeğin kalbi durduğu için. 18 aydır daha da gebe kalamadım. iki defa letu+ çatlatma iğnesi oldum. Geçen ay rahim filmi çekindim şükür bişi çıkmadı. daha yenilerde polistik overin var dediler. Yaşım 32 bu ayda 10 şubatta ovitrelle vuruldum bugün kan verdim 1,20 çıktı artık imkansız gibi geliyor tekrar anne olmak bu arada kızım war 7 yaşında çok şükür🤲 kızımda sürekli kardeş istiyor çok yıprandım

Eylül 2023′de küretaj oldum. Bebeğin kalbi durduğu için. 18 aydır daha da gebe kalamadım. iki defa letu+ çatlatma iğnesi oldum. Geçen ay rahim filmi çekindim şükür bişi çıkmadı. daha yenilerde polistik overin var dediler. Yaşım 32 bu ayda 10 şubatta ovitrelle vuruldum bugün kan verdim 1,20 çıktı artık imkansız gibi geliyor tekrar anne olmak bu arada kızım war 7 yaşında çok şükür🤲 kızımda sürekli kardeş istiyor çok yıprandım
Hayırlısı olsun takma kafana Rabbim vermiş bitane acısını göstermesin inşallah Tez zamanda dek düz verir inşallah

Allah ferahlık versin. Ben kızım 3 yaşındayken hamile kaldım. Aralarında 4 yaş olacak diye düşünüyordum ve hep erkek bebek istiyordum. Sonra nipt testi yaptırdım, bebek erkekmiş ama y kromozomunu kaybetmiş, 45x0 olmuş, kıza dönmüş. 12-13 haftalık hamileyken öğrendim bunu ve mutlu mesut giden hamileliğim nir anda hayatımın en kötü günlerine dönüştü. Vucudum resmen öğrenmemi bekledi, bebeğin kalp atışlarını 10 haftalıkken de duymamıştık ama dr önemsemişti ben de doktora çok güveniyordum. Test sonucu geldi, doktora gittim kalp atışı yok dedi. Hiç bir müdahale olmadan o gece düşük yaptım. Vücudum ancak vedalaşmaya hazır oldu, umudu kesti. Sonra tekrar hamile kaldım. O bebeğin de fazladan bir kromozumu vardı. O da düşükle sonuçlandı.

Sonunda sağlıklı bir bebek kucağıma aldım ama kızlarımın aralarında 6 yaş oldu. Tam bir enerji, tam bir neşe bombası. Yüler yüzlü, sevgi dolu. Ben ikinci bir kız istiyor muyum diye düşünürken keşke üç kızım olsaydı diye düşünür oldum.

Hayat hem çok acımasız. Hem çok güzel. Dilerim en kısa zamanda sizin hikayeniz de benimki gibi neşeyle sonuçlanır.

Back