• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar konu ya eklenen resimleri sonradan silmek mumkunmu yoksa kalicimi oluyor ??

asiasikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
214
26
28
Merhaba kizlar cok merak ediyorum bu konulara eklenen resimler sonradan silinirmi? ? Yoksa kalicimi oluyor ? Meme operasyonu oldum cok kotu oldular buraya Iki resim atip sizden fikir almak istiyorum ama burda temelli kalmalarini istemiyorum. . Yardimci olursaniz sevinirim. TESSEKKURLER

Özel albüm açın, sadece sizin izlemeye aldığınız kişiler görebilsin. Albüm açmak için en yukarıda albümlere tıklayın, yeni albüm oluştur deyin, albümü kimler görebilir kısmında da takip ettiklerimi seçin.

Merhaba kizlar cok merak ediyorum bu konulara eklenen resimler sonradan silinirmi? ? Yoksa kalicimi oluyor ? Meme operasyonu oldum cok kotu oldular buraya Iki resim atip sizden fikir almak istiyorum ama burda temelli kalmalarini istemiyorum. . Yardimci olursaniz sevinirim. TESSEKKURLER
Geçmiş olsun canım kötü derken ne oldu biraz açabilir misin konuyu

Üzüldüm sonucunuza memnun olmamanıza buraya foto eklemek yasak zaten ama özel albüm yapmanız daha mantıklı tikkabilla nın dediği gibi yaparsanız değerlendirebiliriz. İnşallah çözümü olan bir şeydir..

Back