Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuKızlar koltuğuma bir bakar mısınız::....
KIZLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.bUGÜN MAGAZAYA GİTTİM.dURUMU SÖYLEDİM.sAĞOLSUNLAR İLGİLENİP TAM KAR BEYAZ VE SİYAH DESENDE YASTIK YAPACAKLAR.KREM RENGİ OLANLARI DA BANA VERDİLER.kİRLENİRSE DEĞİŞTİR DEĞİŞTİR KULLAN DEDİLER.AYYYY ÇOK RAHATLADIM.İYİKİ DE SİZLERE SORUP GİTMİŞİM.YALNIZ HALININ BİREBİR UYMADIĞINI BEN DE FARK ETTİM.AMA SADECE SİYAH BEYAZ OLAN HALI BULAMADIM.VARDI FAKAT ŞAGİ HALILARDA SİYAH BEYAZ HALI VARDI.DOKUMA HALILARIN YA ÇOK SİYAHI FAZLAYDI YA DA BEYAZI ÇOK FAZLAYDI.KULLANIŞLI OLMAZ DİYE ALMADIM.MECBUREN KIRMIZI SİYAH BEYAZ ÜÇLÜSÜNÜ DÜŞÜNEREK KOMBİN YAPMAYA ÇALIŞTIM.PERDELERİN FONLARINI SİYAH KIRMIZI KARIŞIMI BİŞEY ALŞIRSAM DAHA UYUMLU OLUR GİBİME GELİYOR.UYUMLU OLMAZSA DA KÜÇÜK KIRLENTLERİ DE KIRMIZI YAPTIRIP HALIYA UYDURURUM.TEKRARDAN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.SON HALİNİ YİNE ODAMIZ HAZIR OLUNCA EKLERİM..
çok göze çarpıyorsa değiştir. kafan rahat etsin.
yastıklar koltuğa çok uyum sağlamış da halıya pek uymamış gibi geldi bana.
desenleri çok farklı. değiştirirseniz yastıkta kırmızı renk de güzel olur diye düşündüm canım.
yine de senin bileceğin iş
CANIM YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.yastıkta kırmızı benim de aklıma geldi.Ama arka taraf yastıkları siyah beyaz karışımı desenli bişey seçince kırmızı da acaba katarsam model bozulur diye korktum.Yani çok da karmakarışık bişey olmasından korktum.perdelerde siyah kırmızı karışımı bişey kullanarak halıya uydurmaya çalışacağım.fakat o da iyi olmazsa senin dediğin gibi küçük yastıkları kırmızı yaptırırım.
sorunu halletigine cok sevindim:) Hali konusunda söyle bir fikrim var Kirmizi perde yaptirir öyle uyum saglarim demissin Kirmizi agresif bir renktir ve gözü cabuk yorar.Perde yerine Kirmizi aksesuarlar kullansan biblo gibi cerceve gibi?? Hem önümüzdeki yil sykilirsaniz yeni bir hali alirsiniz yeni aksesuarlarla yeni bir salona sahip olursunuz ama perdede yenilerseniz masraf artar
sorunu halletigine cok sevindim:) hali konusunda söyle bir fikrim var kirmizi perde yaptirir öyle uyum saglarim demissin kirmizi agresif bir renktir ve gözü cabuk yorar.perde yerine kirmizi aksesuarlar kullansan biblo gibi cerceve gibi?? Hem önümüzdeki yil sykilirsaniz yeni bir hali alirsiniz yeni aksesuarlarla yeni bir salona sahip olursunuz ama perdede yenilerseniz masraf artar
canım kırmızı perde derken tüllerde değilde yan fonlarda sadece kırmızı olmamakla birlikte,hani şu iplik perdeler var ya onlardan kırmızı ve siyahı karıştırıp taksam nasıl olur diye düşünmüştüm.kırmızı yoğunlukta olursa dediğin gibi gözü yorabilir.aksesuar ve çerçeveleri kırmızı almayı düşünüyorum senin dediğin gibi.bakalım artık bişeyler yapmaya çalışacağım.fikir verdiğin için teşekkür ederim canım.son halini eklerim inşallah en kısa zamanda.
koltuk takımın çok şık canım güzel günlerde kullan ama o halını değiştirip sade düz bişey al derim, mobilyan zaten desenli bi de halı öyle olunca çok göz yormuş..