Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar koltuğuma bir bakar mısınız::....

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

asilem44

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
790
4
296
Diğer
kızlar bugün koltuk takımım geldi.Yalnız kafama takılan bişey var.Sizin de fikrinizi almak istedim.Şimdi koltuklarımızın kenarları beyaz deri.Oturum yeri siyah.Arka büyük yastıklarda siyahtı.Fakat ben siparişi verirken arka yastıkları da siyah beyaz desenli bir şey istemiştim.Dediğim gibi olmuş.Deseni de beğendim.Fakat desenli olan yastıkların kumaşı kırık beyaz üzerine siyah desenli yapmışlar.Yani kenarlar kar beyaz.Arka yastıklar krem-siyah gibi duruyor.Fotoları ekliyorum bana fikir verin.Sizce değiştireyim mi?çok sırıtıyor mu?Ama fotolarda fazla belli olmuyor krem renginde olduğu.Fotolardakinden bir ton daha koyu düşünerek cevap verirseniz sevinirim.

Eklentiler

• $29042011150.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $29042011148.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $29042011151.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 85
  • $29042011152.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 72
bence çok hoş koltukların yastıkların desenide çok güzel.evet resmde pek belli olmuyor krem olduğu.ama senn gözune çok batıyorsa değiştir derim.ama burdan bakınca gayet hoş beğendim

doğrusu bende cok begendim resimdede belli aslında ama kötü durmamıs hani bence cok hoş
ama gözüne battıysa her gördüğünde takılıyosan görüntüye gecte olmadan değiştir

teşekkür ederim,beğenmenize sevindim.İşte ben içeriye girer girmez anlamadım krem olduğunu.Sonra lambayı falan yakınca baktım ki kremmiş.Ayyyyy kararsız kaldım.Şimdi mağazaya söyleyeceğim yastıkları değiştirsinler diye.Ama bu seferde deseni kötü olan siyah beyaz bişey yaparlar diye korkuyorum.Bu desende demekki siyah beyaz olmadığı için bunu kullandılar.Belki siyah beyaz kumaş bulacaklar ama deseni ya kötü olursa diye korkuyorum.ne yapacağımı şaşırdım.Sizlerin fikirlerini almak beni rahatlatıyor.teşekkür ederim hepinize..

Göze batan hiç bir şey yok.Oldukça yakın çekimlerde bile belli olmamış.Bence değiştirmenize gerek yok ama fotoğraf kaynaklı tam olarak renk tonunu biz anlayamıyorsak yakınlarınıza sorun.Onlar ne diyecek bakalım.

Bu arada konuyla alakası yok ama halınıza bayıldım.

takımınız çok güzel güle güle kullanın eskisin çöplüklere gitsin
Yastıklarınız kırık beyaz olduğu dikkatli bakınca belli ama çok sırıtmıyor ama içinize sinmediyse değiştirin.:44::44::

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Ayrıca halıyı beğenmenize de çok sevindim.Çünkü yastığın derdine düşmekten halıyı size soramadım.O da yeni zaten.Perde de beyaz tül,fonları da siyah kırmızı karışımı bişey yapmayı düşünüyorum.keşke halı da da fikir söyleseler diye düşünüyordum ki siz söylemişsiniz.Teşekkür ederim:))

bence değiştirmene gerek yok zaten çok kısa bi süre sonra derilerde kirli beyaz gibi olucak...

hiç problem etme bence çok güzeller. arada fark yok denecek kadar az. olsun oda nazar boncuğu olsun canım. güle güle eskitin.

bence değiştirmene gerek yok zaten çok kısa bi süre sonra derilerde kirli beyaz gibi olucak...

valla sizin söylediğiniz aklıma gelmedi değil:))zamanla beyaz deride bir ton koyulaşırsa uyumlu olur gibime geliyor ama yastıklar fermuarlı yıkanabiliyor.galiba yıkadıkça beyazlığını korurum.Bu seferde deriler sarı kalır:))

hayırlı olsun arkadaşım bencede çok bariz belli değil ama yinede içine sinmediyse değiştir derim

bu konuda çok takıntılıyım ya
ben olsaam kesin değiştirirdim
bu arada takımınız çok hoş

çok göze çarpıyorsa değiştir. kafan rahat etsin.
yastıklar koltuğa çok uyum sağlamış da halıya pek uymamış gibi geldi bana.
desenleri çok farklı. değiştirirseniz yastıkta kırmızı renk de güzel olur diye düşündüm canım.
yine de senin bileceğin iş

degiştır ben ce canın kafana takıp oturana kadar em halın da da beyaz alan cok. hem cok saçma neden oyle yapmışlar

gelip burda fikir sorduguna göre rahatsiz olmussun en iyisi magazaya git kumasinida kendin sec böylelikle 2ci bir hatayi önlemis olursun
koltuklarin deriyse temizlemek icin özel deri ilaci kullanmani tavsiye ederim böylelikle beyaz kalirlar

cok güzellermis güle güle eskitin

bence çok güzell iyi günlerde kullan cnm.ama o küçük kırlentimi yastıkmı onları kırmızı yaptırsaydın daha güzel dururdu ve halınada uyumlu olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…