Bebek İkinci El kızlar kolik bebegim için acil elektrikli sandalye arıyorum

grafiti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
543
4
118
40
Ordu
kızlar kolik bebeğim için elektrikli sallanabilen sandalye arıyorum su yatak olarak kullanılanlardan cok acil!!!!

sadece ileri geri mı sallıyor.bıde sallaması kuvvetli mi

İleri geri sallıyor sallanmasi diğer sallanan ana kucaklarına göre cok daha hızlı biz öyuzden tercih etmistik ilgilenirsen mailim eadyggg hotmail

ah canım benim oğlumda boyleydi. bende aldım. bosuna. ileri geri sallamasının hiç bir anlamı olmuyor. bizi en son çingene salıncağı kurtardı

Ay sizede gecmis olsun kolik bebek cok yoruyor hem kendini hem anneyi perişan ediyor nasil birşeye cocuk sancıdan duramiyor

Ay sizede gecmis olsun kolik bebek cok yoruyor hem kendini hem anneyi perişan ediyor nasil birşeye cocuk sancıdan duramiyor

ameliyat sancısı gibidir demişti doktor. 5 aylık olana kadar cektik. şimdi 6.5 aylık oldu hala o günlerin eseri huysuzluğu devam ediyor.

kızlar kolik bebeğim için elektrikli sallanabilen sandalye arıyorum su yatak olarak kullanılanlardan cok acil!!!!

Canım titreşimli ana dizi düşünürsen kraft marka var bende 50 tl fiyatım. Topigimde var resmi
Netten bak istersen Kraft Bouncer Paradise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…