- 12 Ekim 2023
- 27
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi acelyafirtina
300 aldim ama düştü biraz 280 de falan kaldı önemli olan bence gönderi tarihleri ama keşke vaktinde bu tarz durumlar için hazır olan bi hesabım olsaydıda gönderileri eski tarihli olsaydıEee kaç takipçin oldu, benim bütün paramı yatırıp hemen takipci alim
arkadaslar amacım reklam degil suanda takipci kismini bosverip konuya odaklanirsak benim icin daha yardimci olurBariz reklam konusu, çok mu mühim bu konuda nereden takipçi alındığı da bir de birkaç mesajınızda daha belirtmişsiniz. Şahsen ne fake takipçi satın alırım ne de aldatan bir herif için bu kadar zahmete girerim. Gidin başkalarını dolandırın.
arkadaslar amacım reklam degil suanda takipci kismini bosverip konuya odaklanirsak benim icin daha yardimci olur
Sizin fakele konuşabilir veya konuşmadayabilir bu elinize ne geçirecek. Bunu delil olarak da kullanamazsınız.arkadaslar amacım reklam degil suanda takipci kismini bosverip konuya odaklanirsak benim icin daha yardimci olur
Ablam bizle de paylaşsana ex hınzırlar napıyor bakalım fake make uğraştırma bizi.
ya amaç zaten yaptığını benim bilmem bi bok yiyor belli ama elimde bak bunu yaptın diyebileceğim bir şey yok. gelin bence bi hesap açıp şahsi hesaplarımızdan takip edip sayısını yükseltip aramızda dönelim asgdfahgjsdSizin fakele konuşabilir veya konuşmadayabilir bu elinize ne geçirecek. Bunu delil olarak da kullanamazsınız.
bosanicam ya niye bosanmiyim baskasinda gözü olanla napicam ayni evdeBoşanmayacaksanız aksiyona gerek yok
Aaa ben de Instagram’da yemek hesabım olsun istiyordum hemen gideyim de Sosyalify’den takipçi satın alayım.
(Oldu mu böyle?)
niye böyle yapıyosunuz anlamıyorum 1 ay önce bahsetmsiim diger konuda reklam yapsam ayda bir mi yaparim gecenki mevzudan memnun kaldim ve onlarada gerçek gibi duran hesap lazim diyerek destek aldim onlarin sayesinde oldugu icin belirttim sadece belki bi gün benim durumuma düserde bi yol ararlar diyeAaa ben de Instagram’da yemek hesabım olsun istiyordum hemen gideyim de Sosyalify’den takipçi satın alayım.
(Oldu mu böyle?)
Eşin isteği kabul etmezse için rahatlayacak mı,yani takipçi almakla vs eşinin aldatmasını yakalamak ne alaka nasıl bir bağ kurdun anlamadım,telefonun şifresini biliyorsan Online işlemlerden geçmişine bakarsın,telefonuna takip programı mesajları kaydetme programı yüklersin,watsap web den takip edersin daha mantıklı değil mi,Instagram aç takipçi al eşine istek yolla ohooooooKocamın beni aldattığını düşünüyorum sürekli biriyle gizli gizli konuşup mesajlaşıyor ve kontrol ettiğimde o saatlerde ne mesaj ne arama var. Bende instagramda fake hesap açtım sosyalify diye bi siteden takipçi almistim daha önce tekrar ordan aldim gönderi atıp beğeni falan aldım gerçek gibi olsun diye. Bakan biri kolayca anlamaz şuan fake olduğunu bende ona istek atıp denemek istiyorum sizce işe yarar mı veya yapsam sonuç psikolojimi bozar mı?
Vay be amme hizmetine bak.niye böyle yapıyosunuz anlamıyorum 1 ay önce bahsetmsiim diger konuda reklam yapsam ayda bir mi yaparim gecenki mevzudan memnun kaldim ve onlarada gerçek gibi duran hesap lazim diyerek destek aldim onlarin sayesinde oldugu icin belirttim sadece belki bi gün benim durumuma düserde bi yol ararlar diye
ya olay cevap veriyor mu ne konusuyor evli gibi mi davraniyor bunlari görmem telefonuna müdahalede bulunmam mumkun degil anlar direktEşin isteği kabul etmezse için rahatlayacak mı,yani takipçi almakla vs eşinin aldatmasını yakalamak ne alaka nasıl bir bağ kurdun anlamadım,telefonun şifresini biliyorsan Online işlemlerden geçmişine bakarsın,telefonuna takip programı mesajları kaydetme programı yüklersin,watsap web den takip edersin daha mantıklı değil mi,Instagram aç takipçi al eşine istek yolla ohoooooo
Ben de diyorum ki,belki de sizi aldatıyor ve o kişiye çok bağlı başka kimseye cevap vermiyor,siz herkese yazıyor mu diye merak ediyorsunuz,belki de sizi aldattıgı kadınla ciddidrya olay cevap veriyor mu ne konusuyor evli gibi mi davraniyor bunlari görmem telefonuna müdahalede bulunmam mumkun degil anlar direkt
Fake konu yorma kendini reklam için açmış konuyuBen de diyorum ki,belki de sizi aldatıyor ve o kişiye çok bağlı başka kimseye cevap vermiyor,siz herkese yazıyor mu diye merak ediyorsunuz,belki de sizi aldattıgı kadınla ciddidr