- 12 Ekim 2023
- 27
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi acelyafirtina
ya içindeki his o şekilde ve bulamadımda henüz bir şey banada ilgisiz davranmıyor o yüzden emin olmadan hareket etmek istemiyorum allahtan arkadasim tavsiye ettide hesaba takipçi aldım deniycem işte öyle. eger karsilik verirse bosanicam tabikiBoşanmayı düşünüyor musun ?
bu islerle ugrasan arkadasimin tavsiyesiyle bu yolu buldum o yüzden özellikle anlar mi fake oldugumu diye isi bilenler baksin niyetiyle o etiketide ekledimZaten konu etiketi takipçi arttırma. İnsan kocasının aldatmasıyla ilgili açtığı bir konuda böyle bir etiket koymaz.
Eşinizi takip edebilmek için takipçi satın aldığınızı, paranızı da bu tür şeylere harcadığınızı sanıp sizin için üzülecektim ki "Sosyal medyada ünlü olmak istiyorum" konunuzu gördüm.
Asıl amacınız nedir ? Takipçi satın aldığınız sitenin reklamını yapmak mı ?
ya ben bunun yakin erkek arkadasiyla uniden arkadasim ve aramiz iyiydi simdi cocuk bana tuhaf davraniyor o da beni cok süpheye düsürdü sanki biliyomusta bana söyleyemiyor ve utanıyor benden gibi gözlerini kaciriyor evde sıkıntım yokmus gibi davranıyorumBen olsam piskolojim bozulsa bile gercegi ögrenmek isterim. Iki türlüde piskolojin bozulacak bari gerceklerle bozulsun.
ya bi yakalasam bosanicam zaten ama iliskimizde hic problem yoktu cok normal sorunsuz bi evlilikte anlamlandıramıyorumda mutsuz değildik neden yaptiBoşanacaksan kurcala. Boşanmayacaksan ne kendini yor ne de bizi.
Eee kaç takipçin oldu, benim bütün paramı yatırıp hemen takipci alimbu islerle ugrasan arkadasimin tavsiyesiyle bu yolu buldum o yüzden özellikle anlar mi fake oldugumu diye isi bilenler baksin niyetiyle o etiketide ekledim