• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kızlık zarı dikimi yaptırdınız mı?

berraberraberra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
6
3
1
30
Merhaba ben yakında evlenicem aslında yalan söylemek istemezdim belki gerçeği söylesem kabul bile ederdi ama nişanlıma bakireyim dedim şimdi de bu sözden geri dönmeye korkuyorum kızlık zarı dikimi yaptırıcam ama kalıcı yaptırmaya güvenim yok yaptıran ve ya düşünen araştıran varsa benle paylaşırsa sevinirim

Merhaba ben yakında evlenicem aslında yalan söylemek istemezdim belki gerçeği söylesem kabul bile ederdi ama nişanlıma bakireyim dedim şimdi de bu sözden geri dönmeye korkuyorum kızlık zarı dikimi yaptırıcam ama kalıcı yaptırmaya güvenim yok yaptıran ve ya düşünen araştıran varsa benle paylaşırsa sevinirim
Bence gerçeği söyle. Buna takılacaksa zaten o zaman doğru adam mı diye sorgulamak gerek..

Bence doğru adam problem benim en başında doğruyu söylememem
Neden yalan söylediğini açıklayarak doğruyu söylebilirsin. Düşündüğün gibi doğru adamsa. Evleneceğin adamdan gizlin saklın olmasın diye diyorum. Ama söylememem dersen veya söylemek istemezsen de senin tercihin tabii.

seni çok iyi anlıyorum cnm şöyle düşün diyelim dedin ona ya ailemden birine derse ve seni kabul etmezse o zaman ne olacak erkekler çok mu namuslu erkek her şeyi yapsın adına da erkek adam yapar desinler böyle bir dünya yok hak etmiyorlar gerçekleri söyleme

Bence bir hata edip başta yalan söylemişsin. (Ki aslında bakire olup olmadığın gibi bir konu olması bile saçma ama) daha da batırıp yalan söylemiştim aslında daha önce biriyle oldum demek de bi garip olur bence. Güveni hepten kırılır. Bence söyleme ama operasyona da girme. Sonuçta kan gelmek zorunda değil. Kan gelmedi diye sorgulayacağını düşünüyosan da o adamla evlenme. Ooff ooff ülkemizin gerçekleri... neden kadınlarımız geçmiş ilişkilerinin hesabını vermek zorunda kalıyorlar anlamıyorum ki

MALESEF Kİİİ toplumumuzda bu hoş karşılanmıyor özellikle erkekler tarafından ilki kendilerinin olmalarını istiyorlar(!) ama dönüp bakalım ki erkeklerin ilk cinsel deneyimlerini evleneceği kadınlami yasayacak? Erkek bakir degilse Bakire bir kızı hak etmediğini düşünüyorum. Eğer Kendisi de bakir ise hic cinsel deneyimi olmadıysa bakire bir kadinla evlenmek istemesine birsey diyemem ama. Sen bekarken onla bunla takil yat kalk, gonlunu eglendir sonra ben bakire kadinla evlenecim bakire isterim...

bakire olmayanlar namuzsuz damgasi veriliyor. Kendi dusuncem namus asla iki bacak arasinda degildir, olmamalida. Hersy beyinde. Birde soyle dusunelim; bakireligi bozulmasin diye anal yoldan iliski yasayip sonra evlenecegi zaman bakire olmasi(!) Simdi kan akmadi diye bakire ama anal yoldan iliski olmus buda mi namuslu oluyor??. Allah askina isteyen istedigini yaşar. Kendi vucudu kendi tercihleri, kendi hayati. Kimseyede birsey demek düşmez.
nişanlınada söylemeni tavsiye ederim Ama keşke en başında söyleseydiniz şu an söylemeniz birkaç sürtüşme yol açabilir diye düşünüyorum

amaaaan söyleme kız boşver her konuda her zaman dürüst olunacak diye bi dünya yok boşver oyle bilsin ama ilk ilişkiyi yasadigin kişi bigun çıkarda söylerse ozaman boku yersin

Back