- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
kızlar merhaba .bebeğim 17 haftalık,erkek görünmüştü ama doktorum salı günü kız olacak dedi.kesin dedi.yarın tekrar kontrolüm var kesin belli olur gene dedi.oğlum olsaydı adı belliydi.nişanlıyken eşimin soyadıyla beraber elime "nida su" adı yazıldı verildi.benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu aldılar.cinsiyeti belli değildi fakat sizce kızsa uğursuzluk olur mu?
diğer isimler "alya derin" ,"ecem öykü","tuana". sizce hangisi olsun.bir de eşimin adı e harfi iler benim g ile .e ve g olan bir isim mesela varsa fikriniz.erkek düşündüğümüz isim "ege"ydi mesela.başharflarimiz.bebeğimizin benim eşimin.
fikirlerinizi bekliyorum :)) kaydirigubbakcemile2![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
diğer isimler "alya derin" ,"ecem öykü","tuana". sizce hangisi olsun.bir de eşimin adı e harfi iler benim g ile .e ve g olan bir isim mesela varsa fikriniz.erkek düşündüğümüz isim "ege"ydi mesela.başharflarimiz.bebeğimizin benim eşimin.
fikirlerinizi bekliyorum :)) kaydirigubbakcemile2
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)