• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kızım olacakmış :))

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
kızlar merhaba .bebeğim 17 haftalık,erkek görünmüştü ama doktorum salı günü kız olacak dedi.kesin dedi.yarın tekrar kontrolüm var kesin belli olur gene dedi.oğlum olsaydı adı belliydi.nişanlıyken eşimin soyadıyla beraber elime "nida su" adı yazıldı verildi.benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu aldılar.cinsiyeti belli değildi fakat sizce kızsa uğursuzluk olur mu?
diğer isimler "alya derin" ,"ecem öykü","tuana". sizce hangisi olsun.bir de eşimin adı e harfi iler benim g ile .e ve g olan bir isim mesela varsa fikriniz.erkek düşündüğümüz isim "ege"ydi mesela.başharflarimiz.bebeğimizin benim eşimin.
fikirlerinizi bekliyorum :)) kaydirigubbakcemile2 :nazar:

:asigim:

cnm bnmde kızım olacakmış...doktorumuzun dediğine göre...ben ece koyacam...
erkekolursa olurda doktor yanılmış olursa efe koyacam adını...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebrikler canım!:asigim:
Alya Derin'i ve Tuana'yı beğenmedim
Ecem Öykü idare eder..

e ve g içeren isimler:
Ezgi
Ezgin
Ergem
Ergül

Veya böylede olabilir:
Esra Gökçe(n)
Elçin Gaye
Eldem Gonca
Eylem Gazel

vs

sizin seçtiklerinizden Ecem Öykü güzel isim......

benim önerim de, GÜLCE....veya EZGı.....

cnm beim bebiş erkek biliyosun kız olsaydı bizim kesindi naz olucaktı beğendiğim kız isimlrini yazıyorum sana
naz
ela
ece
alya
bu arada ege ismini kızada koyabilirsin benim ege die bir arkadaşm var cnm bence güzel

canım ya işte ben de alya ismin de kararsız kaldım .ben bayıldım.alya derin.ama eşim alya yerine başka isimlere bakıo bakalım hayırlısı.

alyanın anlamıda çok güzel bildiğim kadarıyla gökyüzü demek ayşe armanın kızının adı bende çok beğenirim ama erkeker beğnmiyo benim eşimde benmemişti alyayı bu arada derin güzel bir isim erkeğede konuluyo bak bende düşünebilirim derini:)

eşim alya olsun dedi :)) kız olursa ben koyacağım dedim hiç şansı yok valla :)) alya arapça kökenli ya o türk ismi olsun diyor.isimlerin çoğu zaten arap kökenli.ben hiç rahatsız değilim eşim de alyayı beğendi artık :) alya derin :))

süper bencede kulağa çok hoş geliyor:)bu arada ben hala bulamadım:(erkeğe isim bulmak çok zor :(

feyza nagihann elif zeynep gülsima benim hoşuöa gidenler allahım inşallah bebegini kucagınada almayı nasip eder kolay dogumlar nasip etsin...

Ecemcim hayırlı olsun bebeğin.ınşallah kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu...

sağol canım rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.

Back