Kızlar kızım hasta bilginize ihtiyacım war yardım edin lütfen

ebrumelissu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
88
0
0
İstanbul
2.5 aylık bebeğim dünden beri hapşurıyor burnu akıyor dün geceden beri huysuz ıhlamur verebilirmiyim acaba iyi gelir mi? bilgisi olan warmı?çok üzülüyorum lütfen yardım edin

öksürük varmı önemli olan o.ben o durumdayken rezene vermiştim.burnuna okyanus suyu damlatmıştım.birde eski usul yana annem yaptı temiz bir havluya yeni sabun sürüp havlu kağıtta
olabilir bir sırtına bir göğsüne koydum.hangisi iyi geldi bilmiom ama ertesi günü bişeyi yoktu.benim kızımda 4 aylık.

öksürük yok dün gece nefesi tıkanıp ağlayarak uyandı sabahladık resmen bu gün daha iyi gb ama hapşurması we burun akıntısı devam ediyor bende rezenemi wersem birazcık ama ne kadar wermeliyim onuda bilmiyorum ki

ben doğduğundan beri ara ara veriyorum doktor bilgisi dahilinde 7-8 çay kaşığı ver.o onu rahatlatır.ıhlamuru bilmiyorum.en önemlisi öksürük ozaman acill doktor.

benimde ilk çocuğum ama ev eczane gibi.:))) ne olur ne olmaz die aldım duruyo.rezene verebilirsin.

ıhlamur neye iyi geliyo kızlar rahatlatıyomu yoksa öksürüğe falanmı iyi geliyo benim içinde önemli kızım 10 aylık hasta olsuğunda verebilirmiyim rahatlıkla

Ihlamurun Faydaları: Sinirleri yatıştırır ve rahatlatır. Kan dolaşımını düzenlemeye yardımcı olur. Uykusuzluğa ve iç sıkıntısına iyi gelir. Aybaşı ağrılarını hafifleterek daha kolay geçmesini sağlar. Sindirime yardımcı olur. İdrar söktürücüdür. Bağırsak ve böbrekleri temizler. Böbrek taşlarını ve kumlarını dökmeye yardımcı olur. Kansızlığı giderir. Saç dökülmesini azaltır. Vücudu terleterek vücuttaki zararlı maddelerin uzaklaştırılmasını sağlar. Soğuk algınlığı ve gribe iyi gelir. Göğsü yumuşatır, bronşları açar ve balgamı söker. Romatizmaya ve gut hastalığına iyi gelir. Burkulma ağrılarını hafifletir.
Ihlamur Nasıl Kullanılır? Ihlamur çoğunlukla çay olarak tüketilir. Bunun dışında cilt bakımı için de kullanılır. Ihlamur çiçeğini kaynatıp suyu banyo suyuna eklenirse sinirleri yatıştırır ve cildi yumuşatır. Ihlamur, cilde parlaklık ve renk verir. Deriyi güçlendirir ve cildin yenilenmesine yardımcı olur.

ıhlamuru her zaman verebilirsin canım,burnu tıkanıyorsa da sütünü sağıp çay kaşığıyla burnuna akıt,çok faydasını görürsün,bir de odasında buhar makinası çalıştırırsan çocuğun burnu tıkanmaz,şimdiden acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…