Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimCanım güzelmiş ama bu kadar fiyatı yüksek benim için bayağıda suslu ben daha spor bakıyorum yine de çok teşekkürler belki başka arkadaş alır:)
Kızlar 21 22 numara elinizde kullanılmamış hediye olarak alacağım çunku puma nike Adidas yada chicco ayakkabı olan var mı lutfen yardımcı olur musunuz
canım çok diyorsun ya belki model farklıdır ama şuan bir sitede bunun çok benzeri 51 tl site adını reklam yasaktır diye yazamıyorum maalesef daha uygun bişey diyemezmisin en son daha uygun bulamazsam ordan alacağım ama ikimizinde işine yarasın düşünürsen
Peki 45 olsun mu son? :)canım çok diyorsun ya belki model farklıdır ama şuan bir sitede bunun çok benzeri 51 tl site adını reklam yasaktır diye yazamıyorum maalesef daha uygun bişey diyemezmisin en son daha uygun bulamazsam ordan alacağım ama ikimizinde işine yarasın düşünürsen
canım zaten kargo havale aynı fiyata geliyor bari 40 yap olmaz mı öyle anlaşalım:) ayrıca elinde kullanılmış var mı böylePeki 45 olsun mu son? :)
canım teşekkur ederim hediye için ayakkabı bakıyorum ama çok güzeller iyi satışlar dilerim :)Ayakkabı değil ama örüp satışını yaptığım ürünler var :)
Eki Görüntüle 1385815 Eki Görüntüle 1385817 Eki Görüntüle 1385818 Eki Görüntüle 1385819 Eki Görüntüle 1385820 Eki Görüntüle 1385821 Eki Görüntüle 1385822 Eki Görüntüle 1385823
bunlar dışında netten beğendikleriniz varsa yapabilirim :)
Rica ederim canım teşekkürler :)canım teşekkur ederim hediye için ayakkabı bakıyorum ama çok güzeller iyi satışlar dilerim :)
Heheh valla bugun iyi yanima denk geldincanım zaten kargo havale aynı fiyata geliyor bari 40 yap olmaz mı öyle anlaşalım:) ayrıca elinde kullanılmış var mı böyle
tamam canım teşekkür ederim :) onunda resmini ve numarasını atabilir misinHeheh valla bugun iyi yanima denk geldin
Hadi olsun
kiz ayakkabisi bi tane daha var nike ama onu kizima.sakliyorum.kucuge
Yazlik var ama istersen kullanilmamis
Biz sizinle daha omce de alisveris yapmistik hatirlarsaniztamam canım teşekkür ederim :) onunda resmini ve numarasını atabilir misin
evet canım var numaran ben yazıyorum ordanBiz sizinle daha omce de alisveris yapmistik hatirlarsaniz
Varsa tel um whatsapp tan atayim
ya da ozelden mesaj atin
burdan resim yuklemem zor oluyor
tel.dan
Ayakkabı değil ama örüp satışını yaptığım ürünler var :)
Eki Görüntüle 1385815 Eki Görüntüle 1385817 Eki Görüntüle 1385818 Eki Görüntüle 1385819 Eki Görüntüle 1385820 Eki Görüntüle 1385821 Eki Görüntüle 1385822 Eki Görüntüle 1385823
bunlar dışında netten beğendikleriniz varsa yapabilirim :)