Doğuma Hazırlık kızlar kıyafet konusunda yardım :) 0-3 mü 3- 6 ay mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
kızlar internetten bir kaç birşey alacağım ama 0-3 aylıktan kaç tane ikili takım almalıyım sizce siz nasıl hallettiniz 03 3-6 ay arası kıyafetleri

canım kıyafet konusu bebekten bebeğe değişiyor. mesela benim kızım küçük doğdu. 0-3 aylar hala oluyo. ama iri bi bebek olursa çok uzun süre kullanamazsın o yüzden çok almana gerek olmaz. bi de kusan bebeklerde ne kadar kıyafet olsa kullanılıyor sürekli kıyafet değiştiriyoruz biz çok kustuğu için. şimdilik bi kaç takım al ihtiyaç oldukça doğumdan sonra da alırsın bebeğinin gelişimine göre.

benim çocuklar 4 kg doguyor 0-3 u 1 aydan fazla giyemiyorlar
çok farkeder bebekden bebege
eltim gecen hafta dogum yapti 3 kg bebek kayboluyo tulumun içinde ..
sutun yarar ayda iki kg alir yada az olur sutun 1 kg yu zor alir
hersey degi$ir

bende 0-3 aylık aldım hep özellikle çıtçıtlı badileri bir ikitanede 3-6 var ama sürekli bebeklerin üstü değişiyomuş dahada almak istıyorumda banada fazla alma diyolar

Biz hem 0-3 ay hem de 3-6 ay kıyafetleri aldık. 0-3 ay body (kollu-kolsuz) 12 tane var, tulum 3 tane, alt üst kıyafet de 8 takım var. Ayrıca hava çok sıcak olursa diye 2 tane şortlu tulum da aldık. Her firmanın kalıpları da farklı oluyor. Kalıpları büyük olanlar daha uzun giydirilebilir. Bebek çamaşırları 2 günde bir yıkansa, makine yine bile dolmaz. Bol olması bence daha iyi. Hediye gelir diyorlar ama daha çok 1 yaş grubu gelir diye düşünüyorum. Hayırlı doğum dilerim :)

Çok özenmeme rağmen burda okuduklarım ve annemin laflarını dinleyerek başta fazla bi şey almamıştım. Herkes 0-3 ay fazla kullanılmaz hemen büyür fazla almayın diyor. Annem ve kayınvalidemde alma sakın hediye de gelir diye beni frenlediler şimdi onların aldıklarına bakıyorum ikiside çoğu şeyi büyük almış zaten :) bir tane hastane çıkışı var onun haricinde zıbın mıbın var 1-2 de tulum var e bu çocuk hiç mi üstünü kirletmeyecek hiç mi kusmayacak hayır bir ay dolmadan büyüyüp sığmayacak mı bunlara anlamadım valla bende annemlerin aklına uyup 3-6 ay almıştım ama şimdi hiç içime sinmedi. Bi tulum ne kadar ki 5 milyona 10 milyona tulum var. Bu çocuk giymezse bi sonraki giyer atılcak değil ya valla aldım internetten bugün bir kaç tulum

2 ay bile giymiş olsa lazım. O yoğunlukta her gün yıkamak da mümkün olmayabilir. Hediye gelenler bakalım içimize sinecek mi? Herkes bunu bebek giyecek deyip, baskısına, penyesine dikkat edecek mi? Belki ucundan alıp getirecekler. Çok yakınlar da ya altın takıyor, ya da büyük eşyasını sorup zaten alıyorlar. Bence de bol olsun, gelecek hediyeye güvenemem. :)

kızlar internetten bir kaç birşey alacağım ama 0-3 aylıktan kaç tane ikili takım almalıyım sizce siz nasıl hallettiniz 03 3-6 ay arası kıyafetleri
Benim iki tane 10luikitane 5li hastane çıkışı bikactane tulum 2tane patikli altı ve iç zihinim vardi bunların hepsi0-3 ay içindi simdi oğlum 1,aylık kucuk gelmeye başladılar simdi 3-6 aylık alcam birde penye battaniye cok gidiyor ya küsüyor yaisiyorv haftada 1 kere bazende iki kere makina acıyorum

uzun kollu kısa kollu olsun çıtçıtlı body ler kurtarıcı.bence ne kadar bol olursa o kadar iyi.birde ben mothercare den çıtçıtlı kendılıgınden eldıvenlı butun tulumlardan almıstım ıcıne gıydırmek ıcın.çok rahat ettım her eldıven aynı olmuyor elınden cıkıyor yada sıkıyor.kendılıgınden eldıvenlı olanlar cok kullanıslı

canım ben 6. ayımı dolurdum daha dogru düzgün bişey almadım ama annem saolsun almış:)
fakat totelde şuna tamamalıcam:)))

0-3 ay arası
1 takım büyüklerinden hastane çıkışı herşey dahil:)
6 adet yarım kollu çıtçıtlı badi
2 adet tulum:)(dışarı çıkarırken güzel bişeleri olsun diye fazla almayı düşünmüorum büyüce için)
4 adet şirinler alt
2 adet pijama takımı
2 adet şortlu takım
3 adet penye battaniye:)
10 tane çorap
bu kadar yeteli diye düşündüm gerek olursa takviye ederim asıl alcaklarımı 3-6 ay alcam

3-6 ay arası
2 adet şirinler alt
4 adet pjama takımı
dışarda giyebileceği 2 pantolon 2 tişört 2 sweet çünkü sonabhara denk geliyo:)
4 adet alt
3 adet yarım kollu çıt çıtlı badi
4 adet uzun kollu çıtçıtlı badi
annanesinin ördüğü yelekler süveterler :)) havlusu falan onları saymadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…