- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
kızlar internetten bir kaç birşey alacağım ama 0-3 aylıktan kaç tane ikili takım almalıyım sizce siz nasıl hallettiniz 03 3-6 ay arası kıyafetleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok özenmeme rağmen burda okuduklarım ve annemin laflarını dinleyerek başta fazla bi şey almamıştım. Herkes 0-3 ay fazla kullanılmaz hemen büyür fazla almayın diyor. Annem ve kayınvalidemde alma sakın hediye de gelir diye beni frenlediler şimdi onların aldıklarına bakıyorum ikiside çoğu şeyi büyük almış zaten :) bir tane hastane çıkışı var onun haricinde zıbın mıbın var 1-2 de tulum var e bu çocuk hiç mi üstünü kirletmeyecek hiç mi kusmayacak hayır bir ay dolmadan büyüyüp sığmayacak mı bunlara anlamadım valla bende annemlerin aklına uyup 3-6 ay almıştım ama şimdi hiç içime sinmedi. Bi tulum ne kadar ki 5 milyona 10 milyona tulum var. Bu çocuk giymezse bi sonraki giyer atılcak değil ya valla aldım internetten bugün bir kaç tulum
Benim iki tane 10luikitane 5li hastane çıkışı bikactane tulum 2tane patikli altı ve iç zihinim vardi bunların hepsi0-3 ay içindi simdi oğlum 1,aylık kucuk gelmeye başladılar simdi 3-6 aylık alcam birde penye battaniye cok gidiyor ya küsüyor yaisiyorv haftada 1 kere bazende iki kere makina acıyorumkızlar internetten bir kaç birşey alacağım ama 0-3 aylıktan kaç tane ikili takım almalıyım sizce siz nasıl hallettiniz 03 3-6 ay arası kıyafetleri