- 1 Şubat 2012
- 54
- 3
Ben korkarim ya bunu yapmaya
Emin olabilirsin,kirpik kıvırma makasından daha az korkunç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben korkarim ya bunu yapmaya
Emin olabilirsin,kirpik kıvırma makasından daha az korkunç
Kirpik kıvırma aletinin o yapay açısı ve sık sık göz kapağımı ona kaptırmamdan dolayı iki düşman gibiyiz kendisiyle.Bu yöntem hoşuma gitti,denedim güzel de durdu.Kalıcı olur mu bilemem ama.Yine de çok teşekkürler ^_^
arkadaslar hepiniz cok güzel seyler söylemisnz bnmde bi tawsiyem war bn 2 rimel kullanıyorum biri hacim için su kalın fırcalardan güzelce sürüyorum sonra taraklı bitmis olan rimelimle bi güzel tarıyorum ilk önce rimeli sürün kurumasına yakın tarayın görüceksiniz bunların hiçbirine gerek kalmıcak
lütfen bunları denemeyin bakın bunları uyguladıktan sonra makyajınızı cıkarıp baktıınızda kirpikleriniz ölmüs esek gibi olcak deyim yerindeyse cünkü siz kirpiklerinizi kökten cekiyosunuz we burdaki kökler o kadar dayanıklı deil lütfen bunlarla ugrasmayın kirpiklerim o kadar az we dikki sadece rimeli olduunca güzel we etkili kullanmaya calısıyorumKızlar bu çay kaşığı yöntemi de ilgnçmiş sağolun
denicem ama korkuyorum bişi olmaz dimi
lütfen bunları denemeyin bakın bunları uyguladıktan sonra makyajınızı cıkarıp baktıınızda kirpikleriniz ölmüs esek gibi olcak deyim yerindeyse cünkü siz kirpiklerinizi kökten cekiyosunuz we burdaki kökler o kadar dayanıklı deil lütfen bunlarla ugrasmayın kirpiklerim o kadar az we dikki sadece rimeli olduunca güzel we etkili kullanmaya calısıyorum
cnm ya ben korkuorum :26:
Neyden korkuyorsun canım benim ? :44:
kaşıktan:26::26::26::26::26: kirpik kıvırıcıya bile zor alıştım
Canım benim kirpik kıvırıcı ben hiç denemedim ben de ondan korkuyorum :26: Çay kaşığından da sonuç alamadım ama son yaptığım yöntem çok güzel oldu. Hiç kirpiklerini tutup çekmeye falan luzum yok, sadece rimelden sonra kaşığın içiyle tara kirpiklerini, kırpıştır, dene de gör bakalım bi
kızlar bnm kirpkik sorunum yok ama burdan okuyunca takma kirpiğe heveslendim ve aldım. önce denemek amaçlı olsun diye bir buçuk milyona aldım çok doğal bir model almışım beğendim. ve araştırmalarım sonucu önemli olan takma kirpiğin markası değil yapıştırıcının markasıymış o yüzden ucuza aldığım kirpiğin yapıştırıcısını tabiki kullanmam hatta bnmkinde yapıştırıcı bile yok =) duo markayı öneriyorlar ondan almayı düşünüyorum