- Konu Sahibi superherogirl
-
Şeyybilmiyorumkismilealışveriş,kargo,banka falan yakın mı canım?canım ben kırıkkaleli değilim ama orada akrabam çok ve çok sık gidip geliyorum.
evet özel yurtlar var devlet yurduda var. üniveriste şehrin girişinde büyük ve güzel bir üni.
sen izmirli olduğuna göre biraz zorlanacaksın çünkü orası biraz ( yani izmire göre kapalı ) mutavazi bir memleket ama ama candandır insanları eee nede olsa iç anadolu insanı
havasına gelince eve çok soğuk olur gene izmire göre ankarayı biliyorsan aynen oranın iklimi gibi kurak ve soğuk gecer .......
başka sormak istediğin bir şey oludrsa bildiğim kadarı ile cevap vermeye çalışırım
tebrik ederim seni başarılar dilerim
Şeyybilmiyorumkismilealışveriş,kargo,banka falan yakın mı canım?
ünversite şehrin girişinde dolmuş ile gidiceksin çarşıya
yani o imkanlar var mı kolay ulaşabilir miyim tatlım?
tabi canım dolmuşlar oluyor ünversite çarşı arası okadar da kötü değil korkma
ama okulun olduğu yerde okul ve yurt var yurdun arkasında cafeler vardı benim zamanımda
sen büyük şehirden gidiceğin için sana küçük gelicek
çarşıda meşur bi caddesi var genellikle herşey o cadde
6 yıl önce daha kötüydü şimdi daha iyi alıveriş merkezleri de oldu galiba
sıralaman nası
tatlım ben de izmirliyim öncelikle hayırlısı olsun..
izmirden kırıkkaleye gitmek biraz zor olacak öncelikle alıştır kendini buna. küçük şehir felan deme gerçekten çok küçük insanları farklı havası suyu her şeyi farklı..
okula gelince ben kampüsüne de gittim biliyorum yani oldukça güzel bir kampüs bence. devlet yurdu okulun bitişiğinde ama ondansa apartlar var onları tercih et derim. ev gibi rahat, istediğin gibi yaşarsın. okulun etrafında yeni yeni kafeler de açılıyor. alışveriş gezme tozma bunları biraz unutman gerekecek..
onun dışında ankaraya 1 saat 15 dk diyelim sık sık gelirsin zaten.. =) aklın takılan olursa sor tatlım cevaplamaya çalışırım..
selamlar.. canım ben kırıkkale üni. bilgisayar öğretmenliği 3. sınıftayım. aynı zaman da ben de izmirliyim =) ilk sene alışmakta biraz zorlanacaksın ama sonra hersey daha kolay olacaktır eminim bir sorun olursa cevaplarım tatlım.. tebrik ederim..
canım ben 2 sene özel mahmut ejder öğrenci yurdunda kaldım ama daha sonra anlaşmazlıklar yüzünden cıktım zaten 2. sene de arkadaslarım için kalmıştım bu sene b kapısındaki apartlardan inci apartta kalacagım sana önerim eger yemek filan yapabiliyorsan yurt tercih etme apartlar daha güzel ve yepyeni hem de okulun yanında zaten başka yurtta yok doğru düzgün tatlım bir de hersey ortak kullanıldığı için cok problem oluyor yurttlarda..
canım internette bulabilirsin arayıp konusursun hem yer durumu nasıl cünkü genelde apartlar cok cabuk doluyor zaten kalanlar da cıkmak istemiyorlar pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?