Mamayı kendi şekliyle içmiyor neye katıp karıştırıp veriyorsunuz? Bana da akıl verin lütfen

Benimde 7 aylıkken kızım çok zayıfti, 1 tatlı kaşığı irmigi, elma rendesi ile pisirebilirsiniz. Başka bı tarif daha çok çeşitlendirmek isterseniz.1 tatlı kaşığı tam buğday unu, 1 tatlı kaşığı irmik,1 tatlı kaşığı tarhana, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş yulaf, 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozu, 1 tatlı kaşığı pirinç unu, bunları su ile bir taşım pişirip verebilirsiniz . Ben şu anda Tahin pekmez, 1 haşlanmış yumurta ezip ekliyorum aynı karisima biraz da ceviz fıstık ezip katıyorum. Siz cocugunuzun durumuna göre çıkartmak istediğinizi cikartirsiniz. 1 haftada yarım kilo aldirmistim.
Bende gece maması yapıyorum bu gibi tariflerle ya sanırım memeden keseceğim diye korkuyor çok mızmız yiyor daha hiç bir kaşık tam doku yediğini görmedim.
Yanlış anlamayıniktari hiç bir kaşık olmadı (bir mama kaşığı 😢)

Bende gece maması yapıyorum bu gibi tariflerle ya sanırım memeden keseceğim diye korkuyor çok mızmız yiyor daha hiç bir kaşık tam doku yediğini görmedim.
Yanlış anlamayıniktari hiç bir kaşık olmadı (bir mama kaşığı 😢)
Allah yardımcımız olsun, yemeyen çocuk çok zor. Yesin diye önüne neler koyuyorum dikkati dağılıp ağzını açsın diye .şimdi tekrar bebek bekliyorum bakalım nasıl olacak Allahu Teala kolaylastirsin.Rabbi yessir duasını bol bol okuyorum mama yedirirken.

İçmediği icmiyor malesef oğlum 2 aylık civarında bıraktı mamayi emdiği için idare ettik tanı pekmez denedik sütlü denedik icmedi dut özü biraz ise yarar gibi olmuştu denemedim ama muzlu deneseniz bizimki normal sutude içmiyor pek mesela ben muzlu süt yapıyorum birazdaha seviyor sanki

X