• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kırıkkale iktisat:)

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
selam:3:
ya ben kırıkkale iktisat okuyacağım da sorularım olacakbilmiyorumkismile
şimdi özel yurtta kalmak istiyorum bi öneriniz var mı?
bi de izmirden gideceğim soğuk olur mu?
ya kısacası önerileriniz neler?CADIARZU

canım ben kırıkkaleli değilim ama orada akrabam çok ve çok sık gidip geliyorum.
evet özel yurtlar var devlet yurduda var. üniveriste şehrin girişinde büyük ve güzel bir üni.
sen izmirli olduğuna göre biraz zorlanacaksın çünkü orası biraz ( yani izmire göre kapalı ) mutavazi bir memleket ama ama candandır insanları eee nede olsa iç anadolu insanı
havasına gelince eve çok soğuk olur gene izmire göre ankarayı biliyorsan aynen oranın iklimi gibi kurak ve soğuk gecer .......

başka sormak istediğin bir şey oludrsa bildiğim kadarı ile cevap vermeye çalışırım

tebrik ederim seni başarılar dilerim

canım ilk önce tebrik ederim...bende ilk önce kırıkkale üniversitesini kazanmıştım genel yetenekle girdiğim için daha sonra gazi üniversitesi olunca tercih etmedim ama araştırma yapmıştım devlet yurdu okulun içindeydi özel yurtlarıda tavsiye etmediler açıkcası ankarada yaşadığım içinde hergün gidip gel dediler 1 saat olunca aradaki mesafe...tutucu bir şehir izmir gibi değil ama kampüsü büyük...soğuk memleket kışın ayaz olur...

ben kkale meslek yüksek okulunda okudum...
devlet yurdunda kaldım...
izmir den gidiceksin galiba biraz zorlanabilirsin küçük şehir...
ben mezun olalı 6 yıl oldu şimdi nasıldır bilemiycem

canım ben kırıkkaleli değilim ama orada akrabam çok ve çok sık gidip geliyorum.
evet özel yurtlar var devlet yurduda var. üniveriste şehrin girişinde büyük ve güzel bir üni.
sen izmirli olduğuna göre biraz zorlanacaksın çünkü orası biraz ( yani izmire göre kapalı ) mutavazi bir memleket ama ama candandır insanları eee nede olsa iç anadolu insanı
havasına gelince eve çok soğuk olur gene izmire göre ankarayı biliyorsan aynen oranın iklimi gibi kurak ve soğuk gecer .......

başka sormak istediğin bir şey oludrsa bildiğim kadarı ile cevap vermeye çalışırım

tebrik ederim seni başarılar dilerim
Şeyybilmiyorumkismilealışveriş,kargo,banka falan yakın mı canım?

yani o imkanlar var mı kolay ulaşabilir miyim tatlım?

tabi canım dolmuşlar oluyor ünversite çarşı arası okadar da kötü değil korkma
ama okulun olduğu yerde okul ve yurt var yurdun arkasında cafeler vardı benim zamanımda
sen büyük şehirden gidiceğin için sana küçük gelicek
çarşıda meşur bi caddesi var genellikle herşey o cadde
6 yıl önce daha kötüydü şimdi daha iyi alıveriş merkezleri de oldu galiba

tabi canım dolmuşlar oluyor ünversite çarşı arası okadar da kötü değil korkma
ama okulun olduğu yerde okul ve yurt var yurdun arkasında cafeler vardı benim zamanımda
sen büyük şehirden gidiceğin için sana küçük gelicek
çarşıda meşur bi caddesi var genellikle herşey o cadde
6 yıl önce daha kötüydü şimdi daha iyi alıveriş merkezleri de oldu galiba

sağol tatlımmkaydirigubbakcemile5

tatlım ben de izmirliyim öncelikle hayırlısı olsun..
izmirden kırıkkaleye gitmek biraz zor olacak öncelikle alıştır kendini buna. küçük şehir felan deme gerçekten çok küçük insanları farklı havası suyu her şeyi farklı..
okula gelince ben kampüsüne de gittim biliyorum yani oldukça güzel bir kampüs bence. devlet yurdu okulun bitişiğinde ama ondansa apartlar var onları tercih et derim. ev gibi rahat, istediğin gibi yaşarsın. okulun etrafında yeni yeni kafeler de açılıyor. alışveriş gezme tozma bunları biraz unutman gerekecek..
onun dışında ankaraya 1 saat 15 dk diyelim sık sık gelirsin zaten.. =) aklın takılan olursa sor tatlım cevaplamaya çalışırım..

tatlım ben de izmirliyim öncelikle hayırlısı olsun..
izmirden kırıkkaleye gitmek biraz zor olacak öncelikle alıştır kendini buna. küçük şehir felan deme gerçekten çok küçük insanları farklı havası suyu her şeyi farklı..
okula gelince ben kampüsüne de gittim biliyorum yani oldukça güzel bir kampüs bence. devlet yurdu okulun bitişiğinde ama ondansa apartlar var onları tercih et derim. ev gibi rahat, istediğin gibi yaşarsın. okulun etrafında yeni yeni kafeler de açılıyor. alışveriş gezme tozma bunları biraz unutman gerekecek..
onun dışında ankaraya 1 saat 15 dk diyelim sık sık gelirsin zaten.. =) aklın takılan olursa sor tatlım cevaplamaya çalışırım..

tavsiye edebileceğin güzel bir yurt var mı canım?özel yurtolumunekankayizsmile

selamlar.. canım ben kırıkkale üni. bilgisayar öğretmenliği 3. sınıftayım. aynı zaman da ben de izmirliyim =) ilk sene alışmakta biraz zorlanacaksın ama sonra hersey daha kolay olacaktır eminim bir sorun olursa cevaplarım tatlım.. tebrik ederim..

selamlar.. canım ben kırıkkale üni. bilgisayar öğretmenliği 3. sınıftayım. aynı zaman da ben de izmirliyim =) ilk sene alışmakta biraz zorlanacaksın ama sonra hersey daha kolay olacaktır eminim bir sorun olursa cevaplarım tatlım.. tebrik ederim..

Çok sağolunkaydirigubbakcemile3
Yurt olarak hangisini önerirsiniz acaba?:uhm:

canım ben 2 sene özel mahmut ejder öğrenci yurdunda kaldım ama daha sonra anlaşmazlıklar yüzünden cıktım zaten 2. sene de arkadaslarım için kalmıştım bu sene b kapısındaki apartlardan inci apartta kalacagım sana önerim eger yemek filan yapabiliyorsan yurt tercih etme apartlar daha güzel ve yepyeni hem de okulun yanında zaten başka yurtta yok doğru düzgün tatlım bir de hersey ortak kullanıldığı için cok problem oluyor yurttlarda..

canım ben 2 sene özel mahmut ejder öğrenci yurdunda kaldım ama daha sonra anlaşmazlıklar yüzünden cıktım zaten 2. sene de arkadaslarım için kalmıştım bu sene b kapısındaki apartlardan inci apartta kalacagım sana önerim eger yemek filan yapabiliyorsan yurt tercih etme apartlar daha güzel ve yepyeni hem de okulun yanında zaten başka yurtta yok doğru düzgün tatlım bir de hersey ortak kullanıldığı için cok problem oluyor yurttlarda..

Peki fiyatları nasıl bu inci apartın?bilmiyorumkismile

canım internette bulabilirsin arayıp konusursun hem yer durumu nasıl cünkü genelde apartlar cok cabuk doluyor zaten kalanlar da cıkmak istemiyorlar pek.

Öncelikle tebrkler prenseslili. Bnm annem Kırıkkaleli olduğu için her yaz 3-4 hafta ordayım iyi bilirim oraları. Yurt konusunda hakknda pek bi fikrim yok. Ama sana şunu söylemek istedim pek açık görüşlü insanlar değillerdir. Bermuda giysen bile aval aval bakan tipler olacaktır,kendimden biliorm. O yzdn İzmir'den gidince bi alışma süreci yaşarsın. Havası da kışın Ank havası gbi oluor.Nem yok fazla keskn bi soğuğu olur. Üniversiten şehrn brz dışnda ama dolmuşlar vızır vızır. Küçük bi şehir olduğundan bi çarşıya indiğinde tüm ihtyçlarını karşılarsın. Şimddn başarılr.

Back