Mutfak Dekorasyonu kızlar kiralık evde mutfak sorunuu

pIRPIRR

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
17
0
6
34
Yalova
kızlar ağustosta evlencem inşallah :16: ama kiralık evde oturcaz ben ankastre mutfak istiyorum.ankastre mutfaklı kiralık evler de mevcut malumunuz, ama olurda başka bi eve taşınırsam o ankastre eşyalarım nolcak diye düşünüyorum .tekrar bi ankastreli eve taşınsak eşyalar uyarmı acaba :18::44: böle bi deneyimi ya da bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin bana ne yapmalıyım bilmiyorum:50:

kızlar ağustosta evlencem inşallah :16: ama kiralık evde oturcaz ben ankastre mutfak istiyorum.ankastre mutfaklı kiralık evler de mevcut malumunuz, ama olurda başka bi eve taşınırsam o ankastre eşyalarım nolcak diye düşünüyorum .tekrar bi ankastreli eve taşınsak eşyalar uyarmı acaba :18::44: böle bi deneyimi ya da bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin bana ne yapmalıyım bilmiyorum:50:

tatlım bosch ankastre kullanıyorum..
kendi evim benim ama sanırım boyutları uymuyor ..
marka marka ölcüleri olması lazım :26::26:

Benim kuzenimde ilk kiraya cıktılar sonrasında kendı evlerı olunca hepsını yenıden aldılar ama bu sefer her seyın en ıyısını aldılar kirada oldukları evde set üstü ocak termikel marka fırın filan aldılar. baya ucuza geldi
sonrasında 4 sene sonra yani kredi cekıp ev aldılar şimdiki evleri için her şeyı istedıklerı gbı zevklerine gore döşendiler.

Benim kuzenimde ilk kiraya cıktılar sonrasında kendı evlerı olunca hepsını yenıden aldılar ama bu sefer her seyın en ıyısını aldılar kirada oldukları evde set üstü ocak termikel marka fırın filan aldılar. baya ucuza geldi
sonrasında 4 sene sonra yani kredi cekıp ev aldılar şimdiki evleri için her şeyı istedıklerı gbı zevklerine gore döşendiler.

canım bizde senin kuzenin gibi yaptık 3 sene boyunca 2 tane kiralık ev değiştirdik bende set üstü ocak ve kumtelin mini fırının kullandım iyiki de öyle yapmışsım şuan koltuklarımı bile degiştirdimönümüzdeki ay Siemens ankasteri seti alıcam........

bizim evimiz olurmu hiç bilmiyorum benim iyi bir işim olursa ancak o zaman alabiliriz

canım neden olmasın neden karamsarsın ki düğünde fazla borca girmemeye çalış parayıda tutunuz mu ? olur rabbim herkesi ev sahibi yapsın

Canım bende de aynı durum söz konusu. Genellikle ölçüler standarttır, dolaptaki ankastre yerleri de standarttır diye düşünüyorum

Back