- 9 Mayıs 2024
- 883
- 242
- 23
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Tam bir yıl dolacak önümüzdeki ay çocuk istiyorum. Yaşadığım her an için herşey için Allah’a şükür ediyorum hiçbişeyden şikayetçi değilim. Yoklukda gördük varlıkta hepsi için şükürler olsun. Sadece çok üzülüyorum içten içe. Her ay negatif testler görmekten ovulasyon testlerini nizamlı bir şekilde kullanıp negatif görmek çok zor. Yani herkes soruyor bütün çevre soruyor evleneli bir seneyi geçti çocuk yok mu yapsanıza falan hepsine istemiyoruz falan diyorum yalan söylemek zorunda kalıyorum. İstediğimi söylediğim bi kaç insan var onlarda her gördüklerinde var mı bebek oldu mu bu ay falan diye darlıyorlar. En son arkadaşım sevgilisiyle evlenme kararı almış ve çocuk acaba o arkadaşından önce çocuk yapsak bize kızar mı falan demiş arkadaşımda kızar falan demiş yani asla kızmam herkesin kendi çocuğu artık dalga konusu yapacaklar nerdeyse gülerek konuşuyorlar birde. Ben çocuk istiyorum diye diğer arkadaş da yapmaya kalktı ama onların ikinci. Onlarda sizden önce yaparız biz falan diye şakayla karışık laf sokuyorlar. Yani herkes düşman gibi söylediğime bile pişman oldum. İnanın nasıl kafama takmayacağımı bilemiyorum. Annem hep en ummadığın anda gelecek diyor ama her ay takık gibi bekliyorum. Kızlar kafamı rahat bırakamıyorum. Nolur bana akıl verin artık kimseyle derdimi paylaşmak istemiyorum o yüzden size geldim