Kızlar Kim Hangi Hastanede Doğum Yapıyor..

bende oğulumu bakırköy incirli hastanesinde doğurdum...çok memnun kaldım.herkaze tavsiye ederim arkadaşlar.

bende doğumumu avcılar medicanada yaptım çok memnun kaldım doktorumda çok pozitif normal doğum yaptım.

Bende Özel 500 Evler Şafak Hastanesinde doğum yapıcam kısmetse. Normal doğum 400 civarı olmalı..

bende 3 doğumumu ümraniye atlas hastanesinde yaptım herşeyinden çok memnunum ssk ve diğer kurumlara bağlı hastalardan normal doğum için fark almıyorlar

medikal park daki Mehtap yazıcıoğlu bence iyi bir doktor değil kimseye tavsiye etmiyorum.

ümraniye erdem hastanesi adalet hanım olcak inşallah normal 450 sezaryan 750 tl dediler 13 mart doğumtarihm hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah bebişimi şu an normal düşünüyorum fakat bebek ters inşallah döner o tarihe kadar

ümraniye erdem hastanesi adalet hanım olcak inşallah normal 450 sezaryan 750 tl dediler 13 mart doğumtarihm hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah bebişimi şu an normal düşünüyorum fakat bebek ters inşallah döner o tarihe kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…