Kızlar Kim Hangi Hastanede Doğum Yapıyor..

muğla devlet hastanesinde tüm ameliyathane personeli eşiliğinde dr. HAsan Dursun ve adını sayamayacağım nice genel cerrahla birlikte gireceğim kanımca:))))))5 kuruş ödemeyeceğim en klas sarf malzemeler kullanılacak çin malı iğne bile yok özel odamın rezervasyonu bile hazır o haftalar için ona da para ödemeyeceğim şanslı kızım benim:))))

Selamlar,
Uzun süredir "Mart 2009 anneleri" sayfalarını takip etmeme karşın yeni yazmaya başladım, eşimle yurtdışında çalışıyoruz ancak doğum için Türkiye'ye geleceğim, muhtemel doğum tarihim 24.Mart.2009, hastane ve doktor ise İzmir Kent Hastanesi : Prof.Dr.Namık DEMİR
Umarım hepimiz sağlıkla, sağlıklı bebeklerimizi dünyaya getiririz ve bir gün torunlarımızı severiz :)))

kızlar merhaba doktorum 25 mart dedı dogumumu ozel okmeydanı hastanesını dusunuyorum doktorum orda ama hala karar veremedım arastırıyorum

kızlar merhaba doktorum 25 mart dedı dogumumu ozel okmeydanı hastanesını dusunuyorum doktorum orda ama hala karar veremedım arastırıyorum

Sekerim,doktorun kim? Bende ozel okmeydani hastanesine gidiyorum.Ve orda dogum yapmaya dusunuyorum,Allah izin verirse.Fiyatlar da uygun:teytey:

merhabalar
muhtemel doğum tarihi 8 mart medipol hastanesinde yapıcam doğumu doktorum Leyla Altuntaş

benim sezeryan olucak mecburen ilk kızım da sezeryan olmak zorunda kalmıştı o zaman da doktorum Leyla hanımdı gerçekten iyi bir doktor olamanın yanısıra çok da iyi bir insan
bence normal yapma şansın varsa normal doğum en güzeli ama doktor sezeryan diyorsa da hiç düşünme
çok da bu konuyu kafana takma bence herşey olacağına varıyor sonuçta

Canım benimde drum Leyla Hanım doğum konusunu hiç konuştunuz mu? Biz daha hiçbişey konuşmadık.

evet, sen bu konuya biraz fazla egildin bu ara , kalk bakalim hemen sırnaşık şey
Füsuncum yapicaz allahin izniyle kolayca dogumlarimizi kolaycacik.Şeniz

ehuehehe bencede boşver füsun. Bak kardeşim de son ana kadar normal diyordu.. Şimdi bebek donmeyınce sezeryan dıyor doktor.. Son 1-2 hafta donmesını beklıyoruz.. O yuzden takma rahat ol. son anlara kadar bellı olmuyor zaten

ehuehehe bencede boşver füsun. Bak kardeşim de son ana kadar normal diyordu.. Şimdi bebek donmeyınce sezeryan dıyor doktor.. Son 1-2 hafta donmesını beklıyoruz.. O yuzden takma rahat ol. son anlara kadar bellı olmuyor zaten

saol melekcim iyiki varsınız arkadaşlar ben artık zaten şu an bebeğin sağlıklı doğmasına kanalize ettim kendimi.En önemlisinin bu olduğuna :):1hug:

İzmir deki arkadaşlara Bayraklıdaki özel çınarlı hastanesi önerilir.10 numara!!

çok ilginçim bu aralar hamiş yazmıştım hamile çıktı:)ayrıca dün kalsiyum hapımı hazırladım ama içmediğime eminim.sonra baktım bardak bomboş içmişim.ama içmediğime eminim :uhm: noluyo bana yaa fisfisfis

AKAY Hastanesinde yapmayı düşünüyorum. ama bayramda dr şehir dışında :sm_confused: umarım erken gelmez oooluşum :çok üzgünüm:

Perikızı Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

selam sevimli anneler.ben de aranıza yeni katıldım.doğumu medical park göstepe de yapacam. doktorum mehtap yazıcıoğlu gerçekten çok iyi bir doktor.sıcak sevecen huzurlu kendine güvenen işini severek yapan biri.normal doğum istiyorum.ama kiminle konuşsam sezeryan yapacam dedi hastanede.acaba hastane olarak mı normal doğuma karşılar.mehtap hanıma gidipte normal doğum yapan var mı .bırde hastane doğum konusunda nasıl...benim doğum ekim sonları sevgiler.

merhaba.*
bende medipol hastanesinde leyla hanıma gidiyorum.Doğumu orda düşünüyorum.şuan leyla hanıma giden varmı yada leyla hanımda doğum yapan arkadaşlar yazarsanız sevinirim.

X