• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, kilo verirken sarkmamak sıkı kalmak için neler yapıyorsunuz? Haydi paylaşalım.

jenemy

deli&dolu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
556
788
33
Merhaba bayanlar. Çok büyük bir rakam değil verdiğim kilo (5.5 -6 ay da 8 -9 kg kadar) ama özellikle son zamanlarda yani kilo verisim hizlandigindan beri özellikle gobusumun çok yumuşak ve sönük durdugugunu farkediyorum. Spor mutlaka yapıyorum her gün değil ama haftada en az 3 gün yürüyorum koşuyorum squat yapıyorum iç bacak yan simitlere twist vs yapıyorum. Ama karın için ne yapabilirim bilmiyorum. Mekik cekmeyi düşündüm ama onu yapamıyorum yani bence benim yaptığım mekik değil mekigimsi ;) bu yuzden size sormak istiyorum siz neler yapıyorsunuz sıkı olmak için? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

mekik dışında ben de bilmiyorum. tavsiye verenler olursa faydalanayım ben de sayende şekerim :KK15:

O zaman haydi kızlar paylaşalım. Yoksa bu göbek ben de bebek sanilacak çünkü. Kilo verdikçe sivriliyor göbeğim:D

Back