Merhaba kızlar 14 ağustosta amelliyat tarihi aldım meme büyütme olacağım. İlk amelliyatım ve doktorum 600 cc takarız dedi ben büyük istediğim için. Sorun şu ki ben şuan 58 kiloyum ama biraz kilo almak istiyorum 63 falan olmak istiyorum. 5 kilo alırsam takılacak olan bu protez vücudumda küçük kalır mı.Ona göre doktoruma daha büyük protez olsa mı diye soracağım henüz vakit varken. Şimdiden çok teşekkür ederim deneyimlerinize ihtiyacım var
Merhaba kızlar 14 ağustosta amelliyat tarihi aldım meme büyütme olacağım. İlk amelliyatım ve doktorum 600 cc takarız dedi ben büyük istediğim için. Sorun şu ki ben şuan 58 kiloyum ama biraz kilo almak istiyorum 63 falan olmak istiyorum. 5 kilo alırsam takılacak olan bu protez vücudumda küçük kalır mı.Ona göre doktoruma daha büyük protez olsa mı diye soracağım henüz vakit varken. Şimdiden çok teşekkür ederim deneyimlerinize ihtiyacım var
Ben minyon biriyim 440cc hp var bende. Acayip güzel duruyor. 600 oldukça yeterli bence.
Büyük meme daha daha çabuk sarkar önce bunu düşün. Omurilik bile bu ağırlığı taşımaya alışkın olmadığı için iki gün denge problemi yaptı. Omuzlarda çökme meydana gelir. Büyük meme isterken sağlığından olma. Zira benim bir arkadaşımın 85 E cup memeleri vardı. Köprücük kemiği kırıldı.. sonra memeleri yaptırdı küçülttürdü. 600 cc fazlasıyla yeterli. 600 cc alacak dokunuz var mı?