- 29 Mayıs 2008
- 335
- 32
- 318
- Konu Sahibi yagmur_tanesi
-
canım sivilceler cok derinden ve büyük yüzeysel bir sivilce degil yani canım yanıo büyük oldugu için leke yapmasından korkuyorum:uhm:canım belki mikrop kapmış olabilirsin ama ben önceden güzellik merkezinde çalışıyordum ve güzellik uzmanlarımızdan duyduğuma göre, prof.ürünler ilk önce deri altında çıkmaya meyilli sivilceleri önce hemncecik çıkartırmış ve sonra maskelerle devam ederek,tedaviyi tamamlarlarmış. şöylede diyebiliriki. o sivilceler zaten sende ya bir ay yada tek tek başka zamanlarda cıkacaklarmış.
kızarması kan dolasımını hızlandırdıgındandır normel karsılanıo kızarıklık ben kuruyunca ovalayarak cıkarttım işte yani 10 ttas catlasa 15 beklettimcnm çok mu beklettin acaba benimde ilk yaptığımda 30 dk bekletince yüzüm kızarmıştı sivilce çıkmıştı .
Kilin bozulmuş olabilir...
Çok bekletmiş olabilirsin...
Cildin hassassa tepki göstermiş olabilir...
Ya da çıkacağı varmış sivilce çıkmış kaydirigubbakcemile
Leke kalmaması için sivilceni sıkma, peeling yapma diyebilirim. İZ kalmaz bence, tabi sen oynamazsan..
Kil maskesinden olduğunu düşünüyorsan bence bir daha deneme. Her tarif her cilde uyar diye birşey yok, belki sana uymamış, şansını zorlamamalısın canım...
tskr ederim cnm demekki ondan kaynaklanıo sivilcelerimin cıkması daha sonra cilt toparlayacak yani iyi ozaman cok korkmustum yayerimsenibenmerhabalar,kil maskesini haftada 2 kez uygulamanızı tavsiye ediyorum,fazlası tahrişe sebep olur..
kil iltihap toplayıcı ve kurutucu olduğu için sivilcelerinizi kocaman çıkarttı...önce toplar sonra kurutur..
sevgiler...
kil kurutur
ayrıca topragı cıldınıze surdugunuzu dunsunun
tum mıkropları barındırır cıldınıze tasır
yosun kadar kötu degıl ama yapılmamalı
Aradan yıllar geçmiş ama aynı sorun suan bende de vartskr ederim ilgine suan için arada bir uyguluyorum hadi hayırlısıa.s.a.s.
cildi temizlemek için de çıkmış olabilir alttaki sivilceleri kusturmuş olabilir cilt temizlenince alttakiler çıkar ya oyüzdenslm kızlar gecen gün kil maskesi yaptım ama cildimde büyük sivilce cıktı bu hastalanacagımdan ötürümüdür yoksa kil bana yaramadımı ama yaramamasına imkan yokkk dogal toprak degilmi bu kil hastalık sivilcesi dicem ama okadar büyük çıkmıodukiii:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?