I
ilaydaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ilaydaa
-
gözün aydın canım kaç haftalıksın peki ben 2 hafta sonra gideceğim malesef inşşallah senin gibi bende mutlu dönerim
gözün aydın canım kalp atışlarını da 8-9 haftalarda görürsün inşallah..allah kucağına almayı nasip etsin...
canım ne güzel keseyide görmüşsün... bebişini kucağına alacağın günleride görürsün inş
bak ben sana demistim cnm gordunmu sonucta bizde gecirdik o evreleri tebrik ederim cnm artik kotu seyleri sakin dusunme ve hep pozitif ol kalbini de duyarsin isallah daha cok rahat edersin cnm benim
Tebrik Ederim Canim Allah Sağolikli Bi şekilde Kucağina Almayi Nasib Etsin.benimsa Sağ Kasiğimda Yaklaşik 2 Haftadir Ağri Ve Batma Var Adetime 2 Gün Kaldi Umutlandim şimdi:)
çok sağol canım benim
çok teşekkür ederim
gerçekten çok güzel bir duygu
habire bebeğimin ilk resmine bakıp duruyorum
darısı isteyen herkesin başına:smiley-cool:
birkaçay sonra da hareketlerini hissedeceksin eminim o da çok heyecan verici bir duygudur.. zaman geçtikce bebişinle yakınlaşıcak kocaman bir bağınız olacak bugünlerde çok kıymetli oyüzden bebeğine ve kendine iyi bak.. inanaki burda okudukca sizleri ben hem mutlu oluyorum hemde umudum artıyor bazende hüzünleniyorum ben keseyi görememiştim düşük yaptım dok görmüş eşime söylemiş sadece oda bana üzülmeyeyim diye söylememiş daha iki hafta oluyor bunu öğreneli ama inş en kısa zamanda yeniden hamile kalırım..
kızlar Allahıma çok şükür bugün keseyi gördük
dün hatırlıycaksınız bir başlık açmıştım
sağ kasığımda ağrı olduğundan bahsetmiştim
ve bununla ilgili endişelerim olduğunu söylemiştim yani dış gebelikten falan korkmuştum çok şükür keseyi gördük
ama kalp atışlarını henüz göremedik
Allah nasip kısmet ederse haftaya tekrar gidicem
inşallah kalp atışlarınıda görürüm
darısı isteyen herkesin başına:1rolleyes:
canım hayırlısı olsun.sana bisi soracağım.bende hamisim..ve ultrasyonda kese gözüktü ama kese hemen gözükmezmis..ben gittiğimde bana 4 haftalıktan küçük gebelik ve kesesi uyumu görülmüstür yazdı kağıda,yani 4 haftalıktan küçükmüs bebeğim.bunu sölediğimde insanlar sasırdı.senin ne kadarlıkmıs dedimi??
teşekkürler canım
ben sata göre 6+3 haftalık hamileyim
geçen hafta çarşamba gittiğimde keseyi görememiştik
ama karından bakmıştı
bugün gittiğimizde ise keseyi gördük
yine karından baktı
senin karındanmı baktı vajinal yoldanmı
vajinal yoldan baktıysa görünebilir
teşekkür ederim canım benim
sen kaç haftalıksın
kalp atışlarını kaçıncı haftada gördün
paylaşırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?