Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım sanırım daha 4-5 haftalık bebek görünmüyor biraz sabret bi bebeğin görünsün sağlıkla gelsin inşallahKızlar keseye göre cinsiyet tahmini yapar mısınız
Evet 6 haftalık canım daha bebek görünmedi ama keseye göre tahmin edenler varmısHayırlı olsun canım sanırım daha 4-5 haftalık bebek görünmüyor biraz sabret bi bebeğin görünsün sağlıkla gelsin inşallah
%50 kız benceKızlar keseye göre cinsiyet tahmini yapar mısınız
Boşver sen takılma bunlara hayırlısı olsunEvet 6 haftalık canım daha bebek görünmedi ama keseye göre tahmin edenler varmıs
Vajinal bakildi canmKeseye göre tahmin yapabilmek icin bebegin kesedeki yerini gorebilmek gerekiyor. Vajinal bakildiysa bebek kesede sağda gorunuyosa erkek, soldaysa kız. Karından bakilidiysa bebek kesede sağda görunüyorsa kız, soldaysa erkek.
Fotoda sadece kese gorunuyor henuz erken. Bebek gorundukten sonra tahmin yapilabilir.Vajinal bakildi canm
Canim bend tam tersi oldu kızımda sol yumurtaligima baktı bu daha belli degil sağ yumurtaligima baktı bir ay var cinsiyeti öğrenmeyeVajinal
Bebek kesenin icinde sağda mı solda mı yerlesmis o onemli. Yoksa sag veya sol yumurtalik cinsiyet belirlemiyor.Canim bend tam tersi oldu kızımda sol yumurtaligima baktı bu daha belli degil sağ yumurtaligima baktı bir ay var cinsiyeti öğrenmeye
Bana bakarmisiniz karindanKeseye göre tahmin yapabilmek icin bebegin kesedeki yerini gorebilmek gerekiyor. Vajinal bakildiysa bebek kesede sağda gorunuyosa erkek, soldaysa kız. Karından bakilidiysa bebek kesede sağda görunüyorsa kız, soldaysa erkek.
Erkek gorunuyor. Sola yerlesmis kesede.Bana bakarmisiniz karindan
Tabi ben ilk fotograf uzerine yorumladım, sagdakinde bebek cok buyuk. 6-7 haftalik fotoyla tahmin yapilabiliyor. Eger ilk fotograf karından cekildiyse erkek. Vajinal bakildiysa kız. Yanılma payı tabiki var tutmayan da oluyor.Bana bakarmisiniz karindan
Karindan bakildi cnm doktor kiza benzetiyorm dedi kesin bisey demedi ilk ya cok hecanliyimTabi ben ilk fotograf uzerine yorumladım, sagdakinde bebek cok buyuk. 6-7 haftalik fotoyla tahmin yapilabiliyor. Eger ilk fotograf karından cekildiyse erkek. Vajinal bakildiysa kız. Yanılma payı tabiki var tutmayan da oluyor.
Solda mı ultrason da acaba karından yapıldığı içinKarindan bakildi cnm doktor kiza benzetiyorm dedi kesin bisey demedi ilk ya cok hecanliyim
Evet cnm solda doktor 11 hafta iken tahmin eti cnm kıza benzetiyorm 16 olunca gelin dediSolda mı ultrason da acaba karından yapıldığı için
Benim bu şekilde ama haftaya kalp atışlarını duymak için gitcem bakalım sol mu sağ mı sizceEvet cnm solda doktor 11 hafta iken tahmin eti cnm kıza benzetiyorm 16 olunca gelin dedi