Kızlar kese 5mm doktor herşey güzel dedi ama küçük mü yoksa

Hayirligunler678

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
964
291
23
5+1 günlük hamileyim. Kesem 5mm miş. Ama karnımdan gördü vajinal ultrason yapmadı. Eğer bi sıkıntı olmazsa haftaya kalp atışını duyarız dedi. Sonra ben eve geldim araştırırken kesemin ufak olduğunu fark ettim. Ama karnımdan baktı. Eğer vajinal yoldan baksaydı daha detaylı ve net görebilirdi bence. Sizce

Aynen her şey sıkıntı çıkıyor oraya göre
İçinizi ferah tutun
Bende ilk vajinal baktı ve çok küçüktü kese, üstelik henüz bebekte yoktu ,sadece bebeği olusturacagini düşündüğü isiltilar gördüğünü söylemişti doktor
1 hafta sonra görüldü çok şükür 😊

Aynen her şey sıkıntı çıkıyor oraya göre
İçinizi ferah tutun
Bende ilk vajinal baktı ve çok küçüktü kese, üstelik henüz bebekte yoktu ,sadece bebeği olusturacagini düşündüğü isiltilar gördüğünü söylemişti doktor
1 hafta sonra görüldü çok şükür 😊
Bana da bugün karından baktı 5+1 dedi kese tam ortaya yerleşmiş kanama falan yok dedi. Haftaya gel herşey güzel giderse kalp atışı duyulur dedi. İlk gebeliğim çok heyecanlıyım. Doktora herşeyi anlattım batmalarım oluyor vajinama. Kaşık ağrısı bel ağrısı. Ayakta çok durunca yoruyor. Normal Dedi olacak dedi. Senin oldu mj

Bana da bugün karından baktı 5+1 dedi kese tam ortaya yerleşmiş kanama falan yok dedi. Haftaya gel herşey güzel giderse kalp atışı duyulur dedi. İlk gebeliğim çok heyecanlıyım. Doktora herşeyi anlattım batmalarım oluyor vajinama. Kaşık ağrısı bel ağrısı. Ayakta çok durunca yoruyor. Normal Dedi olacak dedi. Senin oldu mj
Vajinama batma olmuyordu ,tam hatırlamıyorum ama sanırım bel ağrım çok oluyordu ayakta durunca
Suan kasiklarima ağrı giriyor mesela o enfeksiyondan olurmuş, öyle olunca baya bol su içiyorum ,azalıyor ağrı

X