Canım çok ağrım var yarın kontrole gidicem hala bir kanama durumu yok sende nasıllar durum kanama var mıCanim son durumun ne acaba? Ben kimyasal gebelik olduğunu öğrendim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok ağrım var yarın kontrole gidicem hala bir kanama durumu yok sende nasıllar durum kanama var mıCanim son durumun ne acaba? Ben kimyasal gebelik olduğunu öğrendim.
Gayet iyi canım maşallahKendimi korkutmak isdemiyorum ama ben size betami söylesem ALLAH rızası için ilk defa hamile kaldım artışım nasıl bilmiyorum ayın 17 sinde betam 598.4 dü ayın 19 nda betam 1433 olmuş yani 2 günde 2 kat artış olarak iyi mi ?
Ya çok sağolun ,Gayet iyi canım maşallah
Var canim gitti benimCanım çok ağrım var yarın kontrole gidicem hala bir kanama durumu yok sende nasıllar durum kanama var mı
Sende saol canım keseyi bile görürsün belkiYa çok sağolun ,
üzme kendini bir dahaki sefere olur sıkma canını rahim temizlenmiştirVar canim gitti benim
2 günde bir kan ver canım Allah korusun dış gebelik vb hemen anlaşılsın yoksa tüplere zarar verebilirŞuan bende ayni durumdayim canim. Gecikmenin 4.gunu bugün dün beta verdim 45.16 çıktı tekrar kan vermeyi düşünmüyorum 1 hafta sonra vericem cok kan vermek iyi degil diyorlar. Insallah yukselise gecer Allah büyüktür ne diyelim.
Ekim ayinda dış gebelik gecirdim canim 3 gun öncede 45 olan degerim 14 e düştü bununda kimyasal olduğunu öğrendim maalesef2 günde bir kan ver canım Allah korusun dış gebelik vb hemen anlaşılsın yoksa tüplere zarar verebilir
İnşallah canımSende saol canım keseyi bile görürsün belki
üzme kendini bir dahaki sefere olur sıkma canını rahim temizlenmiştir
Çok ve geçmiş olsun üzülmeyin diyecegim de insanin elinde değilEkim ayinda dış gebelik gecirdim canim 3 gun öncede 45 olan degerim 14 e düştü bununda kimyasal olduğunu öğrendim maalesef
Öyle canim ama nasip ne yapalımÇok ve geçmiş olsun üzülmeyin diyecegim de insanin elinde değil
Folik asiti bırakma bide sağlıklı beslenmeye devam etÖyle canim ama nasip ne yapalım
Tamamen sifirlaninca tekrar baslicam folikasite canim doktorum suan icme dediFolik asiti bırakma bide sağlıklı beslenmeye devam et
Folik asiti bırakma bide sağlıklı beslenmeye devam et
Tamam canım benim dikkat et kendineTamamen sifirlaninca tekrar baslicam folikasite canim doktorum suan icme dedi
Dış gebelik değilmiş canım normal olarak kesem gözüktü beta yükselmiyor sadece oda zamanında geçirdiğim kanser tedavisinden kaynaklı olabilir dediDeğer artışlarımız aynı hatta rahim duvarı kalınlaşması yumurtalıkta gebelik kisti de çıkmıştı . Lekelenmelerim bardı en baştan beri betam 1500 lere gelince tüpte çok küçül zar zor bulabildi dış gebeliği doktorum.
Çok sevindim senin adına sağlıcakla kavuşmanızı diliyorumDış gebelik değilmiş canım normal olarak kesem gözüktü beta yükselmiyor sadece oda zamanında geçirdiğim kanser tedavisinden kaynaklı olabilir dedi
Biraz zaman geçmiş ama belki görürsünüz şuan sizin yaşadığınızı yaşıyorum kanama ağrı yok beta düzensiz artıyor değerim 300 lerde doktorlar bir şey yapmıyor rahim duvarı kalınlaşmış diyorlar sizde durum ne oldu sağlıklı ilerlemiştir gebeliğiniz umarımMerhaba kızlar birax kaç gün önce kimyasal ge alakalı post açmıştım şöhle baştan anlatmak istiyorum. Hamile olduğumu öğrendim beta vermeye başladım ilk başta normal artan beta geçen cumadan sonra az artmaya başladı. Özele gittim doktor vajinadan muayene etti rahim duvarı kalınlaşmış dış gebelik değil. Ya kimyasal ya da normal gebeliğe çevirecek bekleyip göreceğiz dedi ertesi gün kan verince yine aynı şekilde düzensiz artış oldu doktor bu sefer yükselmez kesinlikle kimyasal bir hafta içerisinde kanama olmazsa müdahale ederiz dedi. Doktorun net konuşmaması baştan sağar gibi konuşması sinit etti devlete gittim bende bugün itibari ile devletteki doktor detaylı ultrason istedi orada kontrolde de dış gebelik yok sağ da kist oluştuğunu onunda gebelikten kaynaklı çıktığını şöyledi sol tarafta ufak birşey gördüğünü hatta 7mm 5 hafta 4 günlüğe uyumlu olduğunu şöyledi ama kese olup olmadığını tam göremedi kistte olabilir dedi. Bugğn tekrardan kan vermiştim bir gün arayla yükselme olmuştu ama öyle aman yükselme değildi devletteki doktorda dış gebelik büyük bir ihtimal dedi olmayadabilir yükseledebilir dedi. Biri öyle diyo biri bambaşka birşey kafam iyice karıştı haftaya salı çağırdı tekrardan beta için netleşir dedi ama ben nasıl dayanıcam o güne kadar bilmiyorum kime inanacağımı da bilmiyorm içimden hep bebeğim tutanacak gelişecek değer yükselecek diyorum böyle şeyler yaşayan oldu mu kızlar aranızda bir umur olur belki bana
Beta değerleri
13.01de : 148
15.01.de : 199
17.01.de : 256
18.01.de : 319 bu şekilde